Gå til hovedindhold

Højere produktivitet. Mindre ventetid.

Hvorfor fibernet til erhverv?

Kun med fibernet får du hastighedsgaranti på din internetforbindelse (kablet forbindelse).

Fibernet eller fiberbredbånd består af et fiberoptisk kabel, der udnytter lysledere til at kunne uploade (sende) eller downloade (modtage) data med lysets hastighed. Det er på samme tid både hurtigt og stabilt med en enorm kapacitet, sammenlignet med andre bredbånds-teknologier. 

På den måde giver fiberbredbånd musklerne til at mange personer og enheder i virksomheden kan være på nettet på samme tid, uden at det belaster hastigheden. Og du får præcis den hastighed, du betaler for.

Gå efter fibernet, hvis det skal være nemt at:

  • Overføre store filer
  • Bruge cloud-applikationer
  • Foretage backup i skyen, fx Dropbox
  • Deltage i videokonferencer

Fibernet fra Stofa Erhverv giver dig en internetforbindelse, hvor du kan samle hele virksomhedens kommunikations-løsninger ét sted.

3 grunde til at vælge fibernet

Internet til alle

Fibernet gør det muligt for mange kolleger og enheder at være online på samme tid, uden at miste hastighed eller produktivitet. 

Fleksibel og fremtidssikret

Datamængden fordobles hver 18. måned. Men det ændrer ikke noget, for fibernettet har allerede gigabit hastigheder og kan udvides tæt på ubegrænset.

Lynhurtig begge veje

Fibernet har symmetrisk båndbredde - samme hastighed i download og upload - så det ikke kun er den ene vej, der er fart på. 

Stofa Erhverv medarbejder

Hvor kan jeg få fibernet?

Vi har investeret i Danmarks digitale fremtid med over 14.000 km fibernet i Jylland og på Fyn. Og der er endnu mere på vej, for vi har netop investeret 300 mio. kroner, så der over en årrække kan etableres endnu mere fiberbredbånd i yderområderne.

Lige nu kan du få fibernet i bl.a. disse kommuner: 
Billund – Brønderslev – Esbjerg – Haderslev – Mariager Fjord - Randers – Svendborg – Sønderborg – Tønder – Varde – Vejen – Aabenraa 

Kontakt din erhvervskonsulent og hør mere om, hvordan fibernet kan optimere din forretning. 

Fibernet sammenlignet med ...

Coax bredbånd

Bredbånd via coax-kabler blev oprindeligt introduceret gennem kabel-tv, og betegnes ofte som kabelinternet. 

Coax bredbånd er blevet en god standardløsning til internet på grund af forholdsvis høje båndbredder samt pålidelige hastigheder via allerede eksisterende kabler i virksomheden. 

Du kan efterhånden opnå 'fiberlignende' hastigheder på coax bredbånd. Men til forskel fra fibernet er der normalvis asynkrone hastigheder på en coax internetforbindelse, så du ikke uploader nær så hurtigt, som du downloader. 

xDSL (kobber) bredbånd

Nogle kalder det bredbånd via telefonstikket. Andre bruger betegnelsen DSL-teknologi.  

Kobberkablerne leverer internet med den bredeste dækning, men også den laveste hastighed. Derfor er det sjældent den foretrukne forbindelse for erhverv, der afhænger af hurtigt internet samt cloud-applikationer og mange medarbejdere, der skal være online på samme tid. 

xDSL-teknologien er den ældste og bliver derfor løbende udviklet og opgraderet for at kunne følge med andre internetteknologier. 

Stofa Erhverv internet

Få en stærkere erhvervsforbindelse

Stofa Erhverv fibernet giver dig en internetløsning, hvor du kan samle hele virksomhedens kommunikation ét sted.

Du kan nemlig få en komplet pakke med:

  • Internet til virksomheden
  • Mobil, IP-telefoni og omstilling i skyen
  • Medarbejderbredbånd til hjemmekontoret
  • MPLS-netværk til flere adresser.
 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.