Gå til hovedindhold
Prøve

Optimér wifi i din virksomhed

Få det bedste ud af dit wifi

Du kender det sikkert. Dit wifi kører langsomt. Og nogle gange mister du helt forbindelsen.

Lad ikke sløvt wifi smadre din produktivitet. Det kræver en stabil og lynhurtig trådløs internetforbindelse, hvis du skal have noget fra hånden i løbet af arbejdsdagen.

Derfor tilbyder vi nu erhvervswifi enheder med mesh-teknologi, så du er sikret stabilt internet i din virksomhed.

Erhvervswifi består af 1-4 fysiske enheder, der laver et stærkt netværk. Du klarer nemt opsætningen ved hjælp af en app, og det hele er oppe at køre i løbet af et par minutter. 

Wifi ikon erhverv

Pas på: 3 ting, der æder dit trådløse signal

Metal og spejle

Dit trådløse netværk er generelt følsomt over for metalgenstande. Spejle indeholder metaller og kan derfor også forstyrre signalet i det trådløse netværk. Mange placerer desværre routeren ved siden af en stationær computer, og det betyder, at den store metalflade i kabinettet kan svække signalet. Placér derfor routeren langt fra både metal og spejle, så du opnår et bedre signal.

Møbler og vægge

Når et trådløst signal sendes ud i rummet, er det følsomt overfor, hvor mange fysiske barrierer det skal "skyde" sig igennem. Et kontormiljø med mange møbler og tykke vægge kan ofte resultere i, at det trådløse signal bliver svækket. Ved at placere routeren højt og centralt, kan signalet lettere rejse igennem lokalet, så hastigheden forbedres. 

Naboens netværk

I områder med mange trådløse netværk, kan man opleve, at signalet bliver forstyrret. Det er fordi, at netværkene ofte er opsat til at bruge samme kommunikationskanal. En løsning kan være at købe en router, der kan køre på to frekvenser. På den måde undgår du at bruge den mest brugte kanal, og du slipper for det meste af forstyrrelsen fra naboens netværk.

Telefoni

Wifi tips og tricks

Vi har samlet 10 tips og tricks i en komplet wifi-guide, der hjælper dig med at få virksomhedens trådløse netværk op i fart. 

 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Tilmelding til nyhedsmail

Få vores bedste tips, nyheder og digital viden i indbakken