Gå til hovedindhold

Parat til vækst. Få en lynhurtig internet-løsning til virksomheden

Vigtig viden om internet til erhverv

De sidste 10 år er datavæksten skudt i vejret af underholdning som fx video-streaming på YouTube, Netflix og sociale medier, som kræver ekstra båndbredde. Men der er et skifte på vej, som overrasker de fleste. 

I det næste årti skifter databehovet fra underholdningsformål til erhverv. Robotics, førerløse biler, machine-to-machine learning, overvågning, sensorer, videomøder, rich media annoncering og mange andre professionelle formål driver den nye udvikling, hvor virksomheder om 5 år skaber 60% af verdens data (kilde: IDC). 

Derfor er det vigtigt at have den rigtige erhvervsforbindelse, der kan følge med til den vilde udvikling. Stofa Erhverv hjælper dig med at skabe den digitale infrastruktur, som gør din virksomhed parat til vækst

Kom hurtigt til sagen med disse hurtige links:

 

Internethastigheder til alle virksomheder

Basis internethastighed til erhverv

50/50

Mbit/s


Anbefales til simpelt internet-brug, kreditkortbetaling, browsing og email

Ring mig op >

Standard internethastighed til erhverv

75/75

Mbit/s


Anbefales til download og upload af tungere filer, opkald med skype el. ip-telefoni

Ring mig op >

100/100 Mbit/s internet til erhverv

100/100

Mbit/s


Anbefales til backup i skyen, flere cloud-tjenester, videomøder og streaming i HD 

Ring mig op >

1/1 Gbit/s internet til erhverv

1/1

Gbit/s


Anbefales til 100+ ansatte, hosting, cloud, big data. Når kun det hurtigste er godt nok. 

Ring mig op >

Erhvervsforbindelse inklusiv professionel service og support

Stofa Erhverv support

Erhvervssupport

Din forbindelse inkluderer professionel support alle døgnets timer. Vi hjælper dig med teknisk support, fejlretning remote eller sender en tekniker i tilfælde af lokale fejl på forbindelsen. 

stofa erhverv kundeteam

Kundeteam

Du har også nem adgang til et erfarent kundeteam. Vi kender dig, din aftale og din virksomhed. Du får et direkte nummer, så du får hurtig svar på spørgsmål til din faktura eller andet der vedrører dit abonnement. 

Også inkluderet med dit internet

Fast erhvervskonsulent

Du får personlig rådgivning af en fast tilknyttet erhvervskonsulent. Her får du råd til at vælge den rigtige løsning til din virksomhed - både nu og hvis jeres behov ændrer sig.

Dynamisk ip-adresse

Vi inkluderer en dynamisk ip-adresse. Du har mulighed for at opgradere til IPv4 eller IPv6 faste ip-adresser. 

Netbank- og cyberforsikring

Vi inkluderer en digital forsikring, der dækker dig imod indbrud i firmaets netbank og omkostninger til at genskabe data efter cyberangreb. 

 

Saml din løsning hos Stofa Erhverv

Medarbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd

Tilbyd jeres medarbejdere en hurtig internet-opkobling i deres hjem. En hjemmearbejdsplads giver fleksibilitet i arbejdslivet. 

MPLS-netværk

MPLS-netværk

Hvis I vil sammenkoble afdelinger og lokationer og styre tale- og videotrafik kan et MPLS-netværk være både nemmere, effektivt og mere sikkert.

Telefoni

Telefoni

Erhvervstelefoni og omstilling i én samlet løsning. Få overblik over virksomhedens samtaler i et sikret, lukket fibernetværk, der sikrer højeste talekvalitet.

Skal du have Dropbox Business med?

Dropbox er verdens førende platform til samarbejde og fildeling. Business-versionen giver dig et hav af muligheder for at stramme sikkerheden og samtidig gøre deling af filer og informationer nemt som en leg. 

Dropbox business

Sådan har vi hjulpet andre

kruse formværktøj internet stofa erhverv

Kruse Formværktøj ApS

”Vi ville gerne skifte til en cloud-server, så vi ikke skulle hoste tunge filer, vi arbejder med. Vi kan ikke foretage os noget, hvis netværket bryder ned, men det har vi aldrig oplevet. Derudover er det hurtigt og nemt at sende store filer.” 

Arne Kruse
Direktør

bo bedre erhverv internet stofa erhverv

Bo Bedre Erhverv

”Før havde vi en kobber-forbindelse, men det var ikke stabilt nok. Derfor leverede Stofa Erhverv Business fibernet til begge vores afdelinger, som virker fuldstændig upåklageligt. Der er ingen nedetid mere, og nettet fungerer bare.”

Bo Thomsen
Indehaver

Solbakkegård

”Vi har fået en pakke med TV og fibernet, så nu har vi altid en stabil og hurtig internetforbindelse. Det er simpelthen nødvendigt for, at vi kan drive vores virksomhed optimalt. Vores forbindelse har været hurtig og stabil fra dag ét”

Diana Jensen
Kontorassistent

 

Spørgsmål og svar om internet

Hvordan skifter jeg internet til Stofa Erhverv?

Start med at ringe til os på 88 30 30 80 (hverdage kl. 8-16) og tal med en konsulent. Så finder vi sammen ud af, om du har brug for et konsulentbesøg, eller om vi kan aftale det over telefonen. Du kan også finde din konsulent her

Hvad koster etablering og oprettelse?

Oprettelse koster 1.295 kr. ex moms. Der kan forekomme omkostninger til etablering. Din samlede pris dækker, at vi graver fiberrør i jorden, ’blæser’ fiberen ind til din ejendom (max 50 meter), reetablerer området så det ligner sig selv igen, trækker fiberkabel i bygningen (max 2 meter), installerer fiberboksen og tester at jeres internetforbindelse virker.

Hvor lang tid tager det at få internet?

Der er cirka 6 ugers leveringstid fra vi indgår en aftale til du har en internetforbindelse. Tiden dækker bl.a. over forundersøgelse, gravearbejde og installation hos jer. 

Hvorfor skal jeg bruge en serviceaftale (SLA)?

Nedetid derhjemme skaber frustration. Nedetid i firmaet skaber frustration og koster dig omsætning. Ingen virksomhed har råd til nedetid. Derfor får du som erhvervskunde prioriteret kundeservice med kortere ventetid, hurtig fejlretning og support døgnet rundt.

Hvor hurtigt retter Stofa Erhverv fejl på internetlinjen?

Som erhvervskunde får du garanti på, hvor hurtigt vi fejlretter din internetforbindelse, hvis uheldet er ude. Din serviceaftale sikrer dag-til-dag service, som betyder at fejlretning starter inden for 8 timer. Men har du brug for hurtigere udrykning, kan vi skræddersy en serviceaftale, hvor fejlretning starter onsite efter kun 1 time. Du bestemmer, hvor hurtigt det skal gå.

Hvad er Netbanksikring?

Kunder med Business Internet eller Office Internet er dækket mod netbankindbrud i virksomheden med op til 500.000 kr.

Få detaljerne om Netbanksikring her >

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Din adresse