Gå til hovedindhold
erhvervsinternet_hero

Få erhvervsinternet - sprængfyldt med erhvervsfordele

 

Vigtig viden om internet til erhverv

De sidste 10 år er datavæksten skudt i vejret af underholdning som fx video-streaming på YouTube, Netflix og sociale medier, som kræver ekstra båndbredde. 

Men der er et skifte på vej, som overrasker de fleste. I det næste årti skifter databehovet fra underholdningsformål til erhverv.

Cloud, robotics, overvågning, sensorer, videomøder, førerløse biler, machine-to-machine learning, annoncering og andre erhvervsformål driver den nye udvikling, hvor virksomheder om 5 år skaber 60% af al data

Derfor har det aldrig været vigtigere at have den rigtige erhvervsforbindelse, der kan følge med til den vilde udvikling. Stofa Erhverv hjælper dig med at skabe den digitale infrastruktur, som gør din virksomhed parat til vækst. 

Kom hurtigt til sagen med disse hurtige links:

 

Internethastigheder til alle virksomheder

Med Erhvervsinternet får din virksomhed et stabilt og hurtigt fibernet med adgang til professionel support- og kundeservice.

Hastigheder1

Bestil nu >

Hastigheder2

Bestil nu >

Hastigheder3

Bestil nu >

Hastigheder4

Bestil nu >


Alle priser er ekskl. moms.

* Tilbuddet er betinget af, at Stofa Erhverv kan levere Erhvervsinternet til din adresse.
Vi laver adressetjek efter modtagelsen af din bestilling. Vi tager forbehold for kreditgodkendelse.

** På TDC netværk får du hastighed op til 1000/500 Mbit/s.

Hjælpen er lige i nærheden

Hjælpen er altid lige i nærheden

Uden internet, ingen forretning. Sådan er det i de fleste virksomheder, og selvom vores internet indtager førstepladsen i stabilitet, står vi klar, hvis uheldet er ude og forbindelsen ryger. Du får remote support inden for 2 timer og on-site løsninger inden for 8 timer. Læs mere om vores support her

Også inkluderet med dit internet

Erhvervswifi

Vi inkluderer et nyt erhvervswifi så du er sikret stabilt internet i din virksomhed. Du har mulighed for at tilkøbe flere wifi-enheder for at lave et stærkt wifi-netværk.

Fast erhvervskonsulent

Du får personlig rådgivning af en fast tilknyttet erhvervskonsulent, som hjælper dig med at vælge den rigtige løsning til din virksomhed.

Dynamisk ip-adresse

Vi inkluderer en dynamisk ip-adresse. Du har naturligvis mulighed for at opgradere til én eller flere faste ip-adresser (IPv4 eller IPv6). 

 

Saml din løsning hos Stofa Erhverv

Medarbejderbredbånd fra Stofa Erhverv

Medarbejderbredbånd

Tilbyd jeres medarbejdere en hurtig internet-opkobling i deres hjem. En hjemmearbejdsplads giver fleksibilitet i arbejdslivet. 

MPLS-netværk fra Stofa Erhverv

MPLS-netværk

Hvis I vil sammenkoble afdelinger og lokationer og styre tale- og videotrafik kan et MPLS-netværk være både nemmere, effektivt og mere sikkert.

Telefoni fra Stofa Erhverv

Telefoni

Erhvervstelefoni og omstilling i én samlet løsning. Få overblik over virksomhedens samtaler i et sikret, lukket fibernetværk, der sikrer højeste talekvalitet.

Sådan har vi hjulpet andre

kruse formværktøj internet stofa erhverv

Kruse Formværktøj ApS

”Vi ville gerne skifte til en cloud-server, så vi ikke skulle hoste tunge filer, vi arbejder med. Vi kan ikke foretage os noget, hvis netværket bryder ned, men det har vi aldrig oplevet. Derudover er det hurtigt og nemt at sende store filer.” 

Arne Kruse
Direktør

bo bedre erhverv internet stofa erhverv

Bo Bedre Erhverv

”Før havde vi en kobber-forbindelse, men det var ikke stabilt nok. Derfor leverede Stofa Erhverv Business fibernet til begge vores afdelinger, som virker fuldstændig upåklageligt. Der er ingen nedetid mere, og nettet fungerer bare.”

Bo Thomsen
Indehaver

Solbakkegård

”Vi har fået en pakke med TV og fibernet, så nu har vi altid en stabil og hurtig internetforbindelse. Det er simpelthen nødvendigt for, at vi kan drive vores virksomhed optimalt. Vores forbindelse har været hurtig og stabil fra dag ét”

Diana Jensen
Kontorassistent

 

Spørgsmål og svar om internet

Hvordan skifter jeg internet til Stofa Erhverv?

Start med at ringe til os på 88 30 30 80 (hverdage kl. 8-16) og tal med en konsulent. Så finder vi sammen ud af, om du har brug for et konsulentbesøg, eller om vi kan aftale det over telefonen. Du kan også finde din konsulent her

Hvad koster etablering og oprettelse?

Oprettelse koster 1.295 kr. ex moms. Der kan forekomme omkostninger til etablering. Din samlede pris dækker, at vi graver fiberrør i jorden, ’blæser’ fiberen ind til din ejendom (max 50 meter), reetablerer området så det ligner sig selv igen, trækker fiberkabel i bygningen (max 2 meter), installerer fiberboksen og tester at jeres internetforbindelse virker.

Hvor lang tid tager det at få internet?

Der er cirka 6 ugers leveringstid fra vi indgår en aftale til du har en internetforbindelse. Tiden dækker bl.a. over forundersøgelse, gravearbejde og installation hos jer. 

Hvorfor skal jeg bruge en serviceaftale (SLA)?

Nedetid derhjemme skaber frustration. Nedetid i firmaet skaber frustration og koster dig omsætning. Ingen virksomhed har råd til nedetid. Derfor får du som erhvervskunde prioriteret kundeservice med kortere ventetid, hurtig fejlretning og support døgnet rundt.

Hvor hurtigt retter Stofa Erhverv fejl på internetlinjen?

Som erhvervskunde får du garanti på, hvor hurtigt vi fejlretter din internetforbindelse, hvis uheldet er ude. Din serviceaftale sikrer dag-til-dag service, som betyder at fejlretning starter inden for 8 timer. Men har du brug for hurtigere udrykning, kan vi skræddersy en serviceaftale, hvor fejlretning starter onsite efter kun 1 time. Du bestemmer, hvor hurtigt det skal gå.

Hvad er Netbank- og cyberforsikring?

Kunder med Business Internet eller Office Internet er dækket mod netbankindbrud i virksomheden med en dækningssum på 1.500.000 kr. 

Vores Cyberforsikring dækker, hvis din virksomhed bliver ramt af hacker- eller virusangreb med en dækningssum på 300.000 kr. 

Få detaljerne om Netbank- og cyberforsikring her >

 
 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Stofa Erhverv vidensmail

Få vores bedste tips, nyheder og digital viden i indbakken