Gå til hovedindhold
Internet til erhverv Få en driftssikker internet-løsning, der giver mulighed for MPLS-netværk og Medarbejderbredbånd

Hvorfor internet fra Stofa Erhverv?

Datamængden fordobles hver 18. måned. Eksperter advarer om manglen på båndbredde, når milliarder af enheder kæmper om adgang til nettet. Er din virksomheds internetforbindelse fremtidssikret, så du kan udvikle og digitalisere jeres arbejdsgange, produkter og service? 

Selv den mindste fejl på internetforbindelsen kan føre til dårlig service eller tabt forretning. Derfor leverer vi stabile løsninger på fibernet med 99,9 % oppetid, som kan udvides – tæt på ubegrænset – i takt med internetbehovet for fremtidens erhverv. 

Nedbrud er dyre i tabt produktivitet. Derfor kan du få hjælp døgnet rundt af vores erfarne teknikere og supportere. Alt i alt får du en driftssikker fiber- eller internetforbindelse, der gør det muligt at samle hele jeres kommunikation i én løsning med: internet, telefoni, MPLS-netværk og medarbejderbredbånd

Vi har hjulpet over 7.000 erhvervskunder og tilbyder derfor også branchespecifik rådgivning om, hvordan du bruger vores løsninger og digitaliseringen til at optimere arbejdsgange, processer og omsætning. Tjek dine muligheder og få inspiration på denne side. 

Nedetid

52 % af alle virksomheder har oplevet nedetid i de sidste 12 måneder*

Nedetid koster dyrt i produktivitet og tabte indtægter. Selvom alle programmer, enheder og servere fungerer, kan de ikke tale sammen, hvis netværket er nede. Derfor afhænger din virksomhed af driftssikkert internet, du kan regne med.

Hvor hurtigt er du online, når uheldet rammer? 
Hos Stofa Erhverv får du en driftssikker internetforbindelse med 99,9 % oppetid. Og hvis uheldet er ude, kan vi skræddersy en serviceaftale, som hjælper dig videre fra øjeblikket, du ringer. Erfarne teknikere og supportere sidder altid klar døgnet rundt, hele året, hvis du oplever problemer.

Ring bare på 88 30 30 80. 

* EMC Global Data Protection Index 2016

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Internet og telefoni samlet i én erhvervsforbindelse

Stofa Erhverv internet

Internet, MPLS-netværk og Medarbejderbredbånd

En samlet løsning giver ikke kun hurtigt og driftssikkert internet. Din virksomhed kan også tilvælge MPLS netværk på fibernet til flere adresser og medarbejderbredbånd til den effektive, fleksible hjemmearbejdsplads.

Stofa Erhverv telefoni

Telefoni, Mobil og Omstilling

Hvis du også tilføjer telefoni, kan vi samle hele erhvervsløsningen i et sikret, lukket netværk. Den dedikerede linje med prioriteret datatrafik sikrer højeste talekvalitet – uden at optage kapacitet på internetforbindelsen. 

Fakta om internet og fibernet til erhverv

25 Mbit til 8 Gbit

Du kommer aldrig til at mangle båndbredde – og din virksomhed får et driftssikkert netværk, der er rustet til fremtidens krav.

24-7 support

Du får teknisk support og kan fejlmelde døgnet rundt, hele året. Vi sidder altid klar. Bare ring 88 30 30 80. 

Priser fra 496 kr./md.

Du får en fast pris på hele din løsning. Har du flere forbindelser, sørger vi for en overskuelig samlefaktura.

Tilknyttet konsulent

Du får rådgivning af en dedikeret erhvervskonsulent, som er tilknyttet din virksomhed og kender din aftale og dine behov. 

8 timers service

Fejlretning starter inden for 8 timer (onsite) eller 2 timer (remote). Du kan opgradere din serviceaftale, så fejlretning allerede starter efter 1 time onsite. 

Netbanksikring

Vi dækker netbankindbrud i virksomheden op til 500.000 kr. 

Læs om Netbanksikring her >

Stofa Erhverv Hjemmearbejdsplads
Medarbejder-bredbånd

Hvor fleksibel er din hjemmearbejdsplads?

Få en effektiv og fleksibel hjemmearbejdsplads. Du og kollegerne får driftssikkert internet og en erhvervsserviceaftale, der sikrer at alle kan arbejde effektivt hjemmefra og har nem adgang til professionel service og support. 

Og vi sørger for samlefaktura, splitfakturering og administration af aftalen, så du får en overskuelig og praktisk løsning.

SLIK FOR VOKSNE får fuldt udbytte af internettet i butik og webshop

Vi har Business Fiber 100/100 Mbit fra Stofa Erhverv. Internettet er en livsnerve for os, for selvom vi er en lille forretning, er vi meget digitale og har stort set alting koblet op på netværket.

Vi har haft bredbånd fra Stofa i snart 10 år nu og er yderst tilfredse. Der er en nedetid på nul. Og med de hastigheder, vi nu kan få, oplever vi stort set ingen ventetid ved Dankort-terminalerne eller ved kassen. Som forretningsdrivende er det jo yderst tilfredsstillende."

Kim Jepsen
Indehaver af SLIK FOR VOKSNE

Stofa Erhverv Case Slik for Voksne
Fibernet

Tilkøb til din internetforbindelse

Redundant forbindelse

Hvis én forbindelse går ned, tager en anden automatisk over. Det sikrer jer 100 % oppetid.

Overvåget forbindelse

Vi overvåger jeres internetforbindelse for jer, og du får en driftsrapport som dokumentation på performance.

Fast ip-adresse

Vælg 1 eller flere faste ip-adresser, når I bruger servere og vil have adgang til filer uanset, hvor I er.

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side
 

Spørgsmål og svar om internet

Hvordan skifter jeg internet til Stofa Erhverv?

Start med at ringe til os på 88 30 30 80 (hverdage kl. 8-16) og tal med en konsulent. Så finder vi sammen ud af, om du har brug for et konsulentbesøg, eller om vi kan aftale det over telefonen. Du kan også finde din konsulent her

Hvad koster etablering og oprettelse?

Oprettelse koster 1.295 kr. ex moms. Der kan forekomme omkostninger til etablering. Din samlede pris dækker, at vi graver fiberrør i jorden, ’blæser’ fiberen ind til din ejendom (max 50 meter), reetablerer området så det ligner sig selv igen, trækker fiberkabel i bygningen (max 2 meter), installerer fiberboksen og tester at jeres internetforbindelse virker.

Hvor lang tid tager det at få internet?

Der er cirka 6 ugers leveringstid fra vi indgår en aftale til du har en internetforbindelse. Tiden dækker bl.a. over forundersøgelse, gravearbejde og installation hos jer. 

Hvorfor skal jeg bruge en serviceaftale (SLA)?

Nedetid derhjemme skaber frustration. Nedetid i firmaet skaber frustration og koster dig omsætning. Ingen virksomhed har råd til nedetid. Derfor får du som erhvervskunde prioriteret kundeservice med kortere ventetid, hurtig fejlretning og support døgnet rundt.

Hvor hurtigt retter Stofa Erhverv fejl på internetlinjen?

Som erhvervskunde får du garanti på, hvor hurtigt vi fejlretter din internetforbindelse, hvis uheldet er ude. Din serviceaftale sikrer dag-til-dag service, som betyder at fejlretning starter inden for 8 timer. Men har du brug for hurtigere udrykning, kan vi skræddersy en serviceaftale, hvor fejlretning starter onsite efter kun 1 time. Du bestemmer, hvor hurtigt det skal gå.

Hvad er Netbanksikring?

Kunder med Business Internet eller Office Internet er dækket mod netbankindbrud i virksomheden med op til 500.000 kr.

Få detaljerne om Netbanksikring her >

Hvorfor vælge Stofa Erhverv?

Enkelthed

Slip for at jonglere med flere leverandører. Hos Stofa Erhverv får du overblik med én samlet løsning med internet og telefoni.

Nærhed

Vores erfarne team af konsulenter, kundeservice, support og teknikere sikrer at din virksomhed er i trygge hænder.

Indsigt

Vi hjælper 7.000+ virksomheder til højere effektivitet, og kender derfor behov og udfordringer for netop din branche.

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Din adresse
Bliv ringet op af Stofa Erhverv

Alle priser er ex moms.