Gå til hovedindhold
Opgradering af internet

Opgradér din firmabetalte internetforbindelse

Fiberbredbånd: Opgradér hastighed

Din arbejdsgiver betaler din fiberbredbåndsforbindelse - du har som udgangspunkt enten 100, 200, 300, 500 eller 1000 Mbit.

Opgradér til en endnu hurtigere internethastighed og betal kun for differencen. Se hvad det koster dig ved at tage udgangspunkt i din nuværende hastighed. 

Home_opgradering_fibernet

Opgradering muligheder med Bredbånd

Bredbånd: Opgradér hastighed

Din arbejdsgiver betaler din coax bredbåndsforbindelse - du har som udgangspunkt enten 100, 200 eller 300 Mbit. 

Opgradér til en endnu hurtigere internethastighed og betal kun for differencen. Se hvad det koster dig ved at tage udgangspunkt i din nuværende hastighed. 

wifi tips

SafeSurf

Med Stofa SafeSurf kan du og din familie trygt færdes på nettet uden at skulle bekymre jer om virus og andre digitale trusler. 

20 kr./md. 

Fast IP-adresse*

Til dig der har har en spilserver stående eller har brug for at koble dit overvågningskamera til et fast hjemmenetværk. 

29 kr./md.

*muligt på Stofas fibernet

Wifi-router*

Understøtter nyeste generation af wifi med 802.11ac standard og med dual band 2.4GHz og 5GHz som kan anvendes samtidig. 

799 kr.

*muligt på Stofas fibernet

Du kan også få ...

Stofa Tv

Vil du vælge dine kanaler helt frit eller have en fast tv-pakke? Med Stofa får du en tv-løsninger, der passer til dit behov. 
 

Stofa Mobil

Vælg mellem fire mobilabonnementer på Danmarks bedste netværk. Del dit abonnement. Få det hele til en fast lav pris – uden binding. 
 

Stofa Telefoni

Med telefoni fra Stofa får du en stabil forbindelse til en lav pris. Det er et billigt alternativ til din fastnettelefon, da Stofa Telefoni kører over din bredbåndsforbindelse. 

 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.