Gå til hovedindhold
Dropbox og persondata Dropbox Business hjælper jer med at opfylde EU’s person- og databeskyttelsesforordning (GDPR).

Dropbox Business beskytter firmaets persondata

Sikkerhed og privatliv er muligvis de to vigtigste overskrifter i EU’s nye person- og databeskyttelsesforordning (også kaldet GDPR). 

Mange danske virksomheder, store som små, er i fuld sving med at forberede sig til GDPR-regelsættet; den nye persondatalov som gælder fra 25. maj 2018.

Bliver I klar til at opfylde GDPR kravene? 
Vejen til at være i compliance med GDPR er forskellig og afhænger fx af virksomhedens størrelse, de typer og mængder data der behandles, og nuværende arbejdsgange i forhold til sikkerhed og beskyttelse af persondata.

Men én ting er sikker – INGEN virksomheder går fri for at skulle forholde sig til person- og databeskyttelsesforordningen, GDPR. 

EU varsler konsekvenser for de virksomheder, der ignorerer reglerne om databeskyttelse. Dette sker i form af opsyn eller bøder op til 4 pct. af virksomhedens omsætning. Tør I løbe risikoen? 

Sådan hjælper Dropbox Business med at opfylde GDPR
Med Dropbox Business får du en tjeneste, der for mange virksomheder vil være et stort skridt nærmere at opfylde lovgivningen. Og undgå alvorlige sanktioner. 

Dropbox Business gør det nemmere at styre, hvem der har adgang til kunder og medarbejderes persondata og gør virksomheden i stand til at begrænse adgang. Nogle af de vigtigste krav, som EU kræver at din virksomhed kan styre fremover. 

3 måder Dropbox Business hjælper med at tackle GDPR:

  • Du ved altid, hvor persondata er placeret – filer ligger ikke i private cloud-tjenester
  • Du styrer, hvem der har adgang til persondata og er i stand til at begrænse adgang
  • Du kan nemmere dokumentere virksomhedens aktiviteter på databehandling

4 Dropbox-garantier for datasikkerhed og compliance

ISO 27001/2

International standard som dækker Dropbox’ system til styring af informations-sikkerhed, herunder etablering, implementering, drift, overvågning, revision, vedligeholdelse og forbedringer.

Se ISO 27001 certifikat >

 

ISO 27018/17

Cloudbaseret sikkerhed og udvidelse til ISO 27001 med internationale standarder for clouddata og privatliv. Dette certifikat omfatter sikkerhedskontroller til personoplysninger, hvor Dropbox er databehandler.

Se ISO 27018 certifikat >

SOC 1, 2 og 3

SOC (Service Organization Control) giver indsigt i Dropbox’ 5 principper: sikkerhed, tilgængelighed, integritet, fortrolighed og beskyttelse af personlige oplysninger. SOC 3 er det højeste niveau et datacenter kan modtage.
 
Se SOC 3 rapport >

 

 

Security

Til dig, der gerne vil i dybden med Dropbox' tilgang til sikkerhed. Lær hvordan Dropbox Business arbejder med it-sikkerhed i denne udførlige sikkerhedsrapport om infrastruktur, netværk, applikationer og informationer.

Hent sikkerhedsrapporten >

Hvad er GDPR? Og hvad betyder det for min virksomhed?

25. maj 2018 træder en ny lov i EU i kraft. Den stiller helt klare krav til, hvordan din og alle andre virksomheder i EU behandler kunders og medarbejderes persondata.

Loven hedder GDPR, eller i daglig tale databeskyttelsesforordningen. Loven er en modernisering af den eksisterende persondatalov og sætter fokus på, hvordan virksomheder behandler oplysninger om personer.

Men hvad betyder GDPR for din virksomhed, når vi rammer 25. maj 2018? Her skal du være klar på, at kunderne får større ejerskab over deres persondata – og har ret til at kræve viden om, hvorfor og hvordan din virksomhed bruger informationerne.

Alt dette stiller store krav til kontrol, overblik og retningslinjer. I skal fx kunne styre, hvem der har adgang til persondata og være i stand til at begrænse adgang.

Der er heldigvis hjælp at hente. For mange virksomheder kan Dropbox Business bidrage til at komme et stort skridt nærmere at blive GDPR-klar.

Vil du høre hvordan? Klik på knappen, og lad os ringe dig op. 

 
ISO certifikat ny

Er vi så helt GDPR-klar ved at skifte til Dropbox Business?

Gid det var så let. Desværre kan ingen udbyder - heller ikke Dropbox - løse opgaverne forbundet med at blive klar til den nye persondatalov. Det kræver indsats og prioritering i din virksomhed. 

Det er vigtigt, at din GDPR-handlingsplan dækker disse områder: 

  • Roller og ansvar som dataansvarlig og databehandler
  • Placering af data - i Danmark, i EU, eller udenfor EU?
  • Samtykkekrav, dokumentation og oplysningsforpligtelse
  • Kundernes ret til "at blive glemt"
  • Underretningspligt og processer ved eventuelt databrud
  • Compliance der dokumenterer, at I overholder persondataforordningen

Heldigvis hjælper Dropbox Business jer godt på vej til at dokumentere og efterleve flere af ovenstående punkter. 

Beskyt data og personlige oplysninger

1. Kontrol over data

Dropbox bruger kun dine personlige oplysninger til at levere de tjenester, du abonnerer på. Du kan til enhver tid tilføje, ændre eller slette data fra Dropbox, når du ønsker det.
 

2. Data transparens

Dropbox kan altid oplyse, hvor jeres data ligger på deres servere. Du får også at vide, hvad der sker, når du lukker en konto eller sletter en fil. Og du får at vide, hvis nogen af disse ting ændrer sig.
 

3. Revision

Dropbox er årligt under luppen af en uafhængig tredjepart, der dokumenterer certificeringer og praksis. Det giver dig garanti for Dropbox som databehandler overholder ISO 27018 og ISO 27001. 

Det er nemt at flytte

Det er hurtigt og smertefrit at flytte hele teamet til Dropbox Business

Eksisterende Dropbox-brugere beholder alle deres delte mapper, og alt privatindhold forbliver privat.

Hver bruger får mulighed for at flytte alle personlige filer til en ny Dropbox-konto, der er helt deres egen. Dermed er vigtig virksomhedsdata nu i firmaets kontrol, og der er renere linjer mellem arbejde og privat.

Alt sammen kan klares på minutter. Kontakt os i dag og se hvor nemt det er

 

Hør hvordan I nemt og hurtigt får Dropbox Business

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.
 
Ring mig op

Brug for hjælp?

Ja tak - jeg vil gerne ringes op