Gå til hovedindhold

Er Dropbox Business den bedste cloud-løsning?

 

Her får du vores bud på, hvorfor Dropbox Business er markedets bedste cloud-løsning for erhverv til samarbejde, fildeling og sikker opbevaring af data. 

Dropbox Business synkroniserer dine filer hurtigere

Har du oplevet, at dine filer ikke synkroniseres eller at det går alt for langsomt? Dropbox Business gemmer filer i små blokke, som gør synkronisering hurtigere end andre tjenester. 

Lad os forklare det med et eksempel: Du har gemt et 25-siders pdf-dokument i Dropbox Business og redigerer lidt på side 17. Dropbox-algoritmen spotter hvilken del af filen, det drejer sig om og uploader kun den ændrede filblok fremfor at skulle uploade hele filen forfra. 

Fordelen? Det betyder, at filer der er gemt eller opdateret for nyligt, automatisk bliver hurtigt synkroniseret overalt, så du ikke behøver at bruge tid på at sende de nyeste versioner til dine kollegaer på mail.

Microsoft OneDrive fungerer på samme måde, men kun med Office-filer, som fx Word og Excel. Dropbox Business gør det på alle filtyper og formater som fx PDF, JPG, MP4, PSD … og naturligvis også dine Office-filer. 

Du uploader altså kun hele filer første gang, du gemmer i Dropbox. Derefter er det kun ændringer, der skal uploades. 

Det gør filsynkronisering langt hurtigere. Og kræver langt mindre båndbredde. En stor fordel når du er på farten. 

 

Brandt opnår 300 % return on investment med Dropbox

Inspiration fra USA:

Se hvordan fremstillingsvirksomheden, Brandt, bruger Dropbox Business til at forenkle processerne ved deres servicebesøg.

 

Få evig adgang til tidligere filversioner – og mere tid til at fortryde slettet data

Versioneringshistorik fungerer lidt som en forsikring: Overset i hverdagen, men uvurderlig den dag, hvor uheldet er ude og du skal bruge lige nøjagtig den der fil, som nu mangler. 

Fint nok, tænker du måske, men hvornår skal jeg bruge en tidligere filversion? 

Det er ret nyttigt at kunne gå 'tilbage i tiden' og sammenholde tidligere arbejdsfiler med nuværende versioner. Hvis virksomheden bliver ramt af malware eller andre cyberangreb, bliver det ligefrem nødvendigt at kunne hente tidligere filer og data. 

Er du uheldig at blive ramt, kan du efter at have fjernet malwaren bruge Dropbox Business til at genskabe en tidligere, ubeskadiget filversion. Der er ubegrænset versioneringshistorik. Det får du ikke med nogen anden cloud-løsning. 

Dropbox Business kan også genskabe filer 120 dage efter sletning. Andre cloud-løsninger giver dig ofte kun 30 dage, inden dine filer er væk for altid. 

Gendan filer med Dropbox Business

Vidste du, at hver 3. danske virksomhed har været udsat for malware de sidste 2-3 år*

Malware er skadelige programmer, som installeres på din computer. 
Formålet er at indsamle oplysninger om dine digitale aktiviteter, bankkonto, kreditkort eller andet, som kan udnyttes. 

Dropbox Business gør det muligt at genskabe en tidligere, ubeskadiget filversion. 
Der er ubegrænset versioneringshistorik. Det får du ikke med nogen anden løsning.

* Kilde: Dansk Erhverv 2017
 
Videofil

Arbejd mere effektivt på projekter, referater og noter i Dropbox Paper

Se hvordan Dropbox Paper understøtter virksomhedens medarbejdere med at samarbejde på en mere effektiv og inspirerende måde. 

Dropbox Paper samler og organiserer de gode idéer

Kender du situationen: Du bruger unødig tid på at lede efter referatet fra sidste afdelingsmøde. Fundet - endelig! Men er det sidste version? Og kom der ikke noget på mail, som ikke var skrevet ind i referatet? 

Hvis du drømmer om smidigt, effektivt samarbejde i virksomheden, bør du tage et ekstra kig på Dropbox Paper.

Paper er en integreret del af Dropbox Business, som gør det nemmere at arbejde sammen og tage noter på en smartere måde. 

Dropbox Paper har en meget ren og enkelt brugerflade, så det tager ingen tid at lære.

Du kan fx: 

  • Copy/paste næsten hvad som helst ind – fotos, video, kode, lyd … 
  • Oprette, redigere, kommentere og dele dokumenter med andre fra app'en
  • Lave tjeklister og tildele ansvar og deadlines
  • Skrive på samme tid med kollegerne, så I arbejder effektivt

Er det sikkert at bruge Dropbox Paper? 
Paper har samme krypterede sikkerhed som Dropbox. Og når du bruger Dropbox Paper via Dropbox Business, drager du fordel af løsningens ekstra administrator- og sikkerhedskontroller, der beskytter dine forretningsdokumenter. 

Alt i alt er Dropbox Paper en sikker og enkel løsning til samarbejde, er direkte integreret i Dropbox Business og fungerer som et stærkt alternativ, hvis du er klar til prøve noget andet end Evernote, Google Docs eller Microsoft OneNote. 

 

Beskyt med password, når du deler arbejdsfiler med eksterne

Et nyt krav i GDPR er personers ”ret til at blive glemt”. Det kan være svært, hvis data ligger spredt i interne og eksterne mailbokse, du ikke har kontrol over. 

Du skal også kunne dokumentere, hvordan I begrænser adgang til filer, som I deler med eksterne samarbejdspartnere – særligt hvis de indeholder personfølsomme data. 

Med Dropbox Business kan du sagtens forsætte med at dele filer på mailen, hvis du foretrækker det. I stedet for at vedhæfte en fil, får du et sikkert link til din fil, og her kan du sætte udløbsdato på, som begrænser adgangen.

Vil du have ekstra sikkerhed? Du kan tilføje et password til dit delte link, som kun betroede, eksterne samarbejdspartnere kender. Denne funktion får du ikke med konkurrerende cloud-løsninger. 

Sæt adgangskode på dine filer med Dropbox Business

Bøvl med at integrere it-platforme?

Dropbox Business giver dig problemfri integration til Microsoft Office 365, Google Cloud og over 300.000 andre apps. 

 

Nemmere integration. Større fleksibilitet.

Det er svært at foretage sig noget online uden at skulle forbi Apple, Amazon, Google eller Microsoft … Alle fire tech-giganter forsøger at spinde dig ind i hver sit ’digitale økosystem’. Blandt andet ved at optimere programmer og tjenester til egen platform.  

Dropbox Business er muligvis den nemmeste løsning at integrere på tværs af andres cloud-løsninger og platforme. 

Samtidig har ’Bring your own device’ (BYOD) gjort sit indtog på arbejdspladserne i flere år. Her tillader virksomhederne sine medarbejdere at bruge deres eget foretrukne it-udstyr på jobbet, fx computer, mobiltelefon og tablet. 

Så virksomheder er fyldte med mange forskellige enheder, hvor producenterne optimerer til egen platform. Udfordringen er, at visse programmer ikke kan ’tale sammen’, kører lidt langsommere eller mangler funktionalitet hist og her.

Dropbox Business er optimeret til alle platforme, uanset om du sidder foran en Macbook eller pc, eller om du har en telefon i hånden, hvor styresystemet hedder Android (Google) eller iOS (Apple). 

Det giver derfor større frihed og fremtidssikring for virksomheden at vælge en løsning som Dropbox Business, hvor I undgår at blive for låst af økosystemet hos én tech-producent. 

 

Ring mig op

Din adresse
Ring mig op Stofa Erhverv

4 grunde til at købe Dropbox Business hos Stofa Erhverv

Kundeservice

Dansk kundeservice og support. Vi sidder klar til at hjælpe jer, så I får mest muligt ud af løsningen.

Samlefordele

Mulighed for at samle Dropbox Business og internet i én vindende kombination.

Selvbetjening

Selvbetjeningsløsning, der gør det nemt for jer at administrere licensen og f.eks. tilføje og slette brugere.

Introrabat

20% introrabat på første års licenser – altså billigere end at købe direkte hos Dropbox!