Gå til hovedindhold
Digitalisering i danske virksomheder

Danske virksomheder udfordres af den digitale revolution

Danske virksomheder udfordres af den digitale revolution

Internettet har med kun 30 år på bagen ændret spillereglerne på markedet. Nye tal viser, at hver femte virksomhed forudser disruption i deres branche. Internettet har forandret vilkårene. Mere end halvdelen af de mindre danske virksomheder fortæller, at internettet er helt afgørende for deres forretning, og hver tredje får ikke udnyttet de nye muligheder.

Der er stadig meget, der kan automatiseres og digitaliseres for at høste de digitale muligheder fuldt ud. Mange mindre danske virksomheder er med andre ord udfordret af den digitale revolution.

Digitalisering i danske virksomheder

Internet åbner forretningen

Internettets mange forretningsmuligheder kræver en bred vifte af kompetencer, hvis IT-investeringerne skal udnyttes fuldt ud. Hver femte virksomhed føler sig fuldt ud klædt på til at udnytte IT-investeringer i virksomheden.

Men det er bekymrende, at hver tredje virksomhed mener, at de i mindre grad eller slet ikke har de kompetencer, der skal til for at udnytte de forretningsmuligheder, som deres investeringer i ny teknologi har givet dem.

Disruption forudses af hver sjette virksomhed

18 procent af virksomhederne forventer, at udviklingen af nye digitale teknologier i branchen betyder, at digitale konkurrenter overhaler inden for de kommende 2-3 år, og virksomheder må lukke eller lægges sammen med andre virksomheder. Med andre ord er forventningen blandt virksomhederne, at den digitale revolution medfører store ændringer i deres branche.

Det, at den digitale udvikling ændrer spillereglerne markant i en branche og tvinger mange virksomheder til lukning, kaldes også for ”disruption”.

Disruption forudses af hver sjette virksomhed

3 måder vi hjælper din virksomhed

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem og får jeres velkomsthilsen, når de ringer til jer.
 

Ring mig op

Fleksibel internetløsning

Få styrken til at sende og modtage tunge filer. Og fuld fleksibilitet til at opgradere til højere internethastighed i væksttider eller når opgaver kræver det.

Ring mig op

Stabilt internet

Få en internetforbindelse til erhverv med 99,9 % oppetid, der sikrer at jeres kasseterminaler, varebestilling og webshop altid er klar til at betjene kunderne.

Ring mig op

 

Få din rapport her