Gå til hovedindhold
Internet Pro og Basic sammenligning

Digitalisering i Liberale erhverv

Hvad er potentialet for liberale erhverv?

Advokater, ingeniører, revisorer og andre i de liberale erhverv tager aktive skridt for at digitalisere, automatisere og effektivisere deres virksomheder.

Nye tal viser, at de liberale erhverv er blandt de stærkest opkoblede til internettet og er bedst til at udnytte nye digitale systemer. De investerer oftere i IT og mere professionelt end virksomheder i andre brancher. Kun få føler, at de mangler kompetencer, eller at de er hægtet af udviklingen.

Virksomhederne i de liberale erhverv ruster sig til en digital revolution, der allerede er i fuldt flor.

Liberale erhverv
Liberale erhverv

78% i liberale erhverv udnytter de digitale muligheder

Liberale erhverv får mest forretning ud af deres IT-investeringer.

Nye tal viser, 78 procent af virksomhederne indenfor liberale erhverv udnytter i høj eller nogen grad mulighederne i den digitale teknologi, som de allerede har investeret i.

Virksomheder, som i høj grad udnytter mulighederne, er også de virksomheder, som har taget den bredeste vifte af muligheder til sig fra almindelige kontorfunktioner til cloudbaseret IT og Internet of Things (IoT). Liberale erhverv er uden sammenligning den branche, hvor flest virksomheder synes, de udnytter det forretningsmæssige potentiale i den IT-teknologi, de har.

Liberale erhverv investerer mere i IT

Sammenlignet med virksomheder i de øvrige brancher investerer virksomheder indenfor liberale erhverv mere end virksomheder i de øvrige brancher. Særligt IT-kurser og IT-sikkerhed er mål for investeringerne i de liberale erhverv.

Fire ud af fem af virksomhederne indenfor branchen har planer om at investere i et eller flere af førnævnte områder.

Digitalisering i Liberale Erhverv"

3 måder vi styrker det moderne kontor

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem og får jeres velkomsthilsen, når de ringer til jer.
 

Ring mig op

Fleksibel internetløsning

Få styrken til at sende og modtage tunge filer. Og fuld fleksibilitet til at opgradere til højere internethastighed i væksttider eller når opgaver kræver det.

Ring mig op

Stabilt internet

Få en internetforbindelse til erhverv med 99,9 % oppetid, der sikrer at jeres kasseterminaler, varebestilling og webshop altid er klar til at betjene kunderne.

Ring mig op

 

Få din rapport her