Gå til hovedindhold
fremstilling eguide

Den digitale industri

Hvad er potentialet for den digitale fremstillingsbranche?

Industrivirksomhederne har i dag en stærk digital infrastruktur og er i vidt omfang koblet til internettet med højhastighedsforbindelser eller fibernet.

Men det er kun hver femte industrivirksomhed, som synes, de fuldt ud udnytter IT-teknologiens muligheder. Op mod en tredjedel af virksomhederne synes, at de mangler de kompetencer, der skal til. Alligevel er der konkrete planer om at investere mere i de kommende år.

Svarene fra undersøgelsen viser, at der i industrien er masser af digital luft foran fabrikken.

Læs mere om digitalisering i fremstillingsbranchen i vores nye rapport.

den digitale industri
Den digitale industri

Fibernet er udbredt i to ud af tre danske industrivirksomheder

Fibernet er mere anvendt i industrien i forhold til andre brancher.

Nye tal viser, at to ud af tre af de mindre industrivirksomheder har installeret højhastighedsforbindelser gennem fibernet. Det er mere end virksomheder i de øvrige brancher, som er landbrug, bygge og anlæg, detailhandel og liberale erhverv.

37 procent af de mindre danske industrivirksomheder har ikke fibernet. Hver femte af disse har planlagt at investere i fibernet inden for de kommende 18 måneder.

Kun hver femte virksomhed får høj forretningsmæssigt udbytte af eksisterende digital teknologi

Med hurtige internetforbindelser har industrivirksomheder åbnet døren til nye, effektive eller globale forretningsmuligheder, men hver tredje virksomhed udnytter ikke mulighederne.

Kun hver femte synes, de får fuld valuta i forretningen og udnytter deres internetforbindelse til ny forretning.

De virksomheder, som i høj grad synes, de udnytter mulighederne, er dem, der har taget den bredeste vifte af muligheder til sig fra almindelige kontorfunktioner til cloudbaseret IT og Internet of Things (IoT).

Den digitale industri

3 måder vi kan styrke dit produktionsmiljø

Fleksibel internetløsning

Få styrken til at sende og modtage tunge filer. Og fuld fleksibilitet til at opgradere til højere internethastighed i væksttider.

Ring mig op

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem og får jeres velkomsthilsen, når de ringer til jer.

Ring mig op

Stabil forbindelse

Få en internetforbindelse med 99,9 % oppetid, som gør det muligt at forbinde hele jeres værdikæde – fx fra lager til produktion. 

Ring mig op

 

Få din rapport her