Gå til hovedindhold
De digitale butikker

Potentialet for den digitale handel

Hvad er potentialet for den digitale handel?

Spillereglerne i detailhandlen er under hastig forandring. 

Nye tal viser, at næsten hver tredje virksomhed forventer, at detailhandelsvirksomheder i de kommende 2 – 3 år må lukke eller lægges sammen grundet digitale konkurrenter i overhalingsbanen.

Digital omstilling er en udfordring i detailhandelsvirksomheder og mindst hver tredje virksomhed har ikke de kompetencer, der skal til for at få mest mulig forretning ud af deres investeringer i IT.

Den digitale handel
Digital handel

41% af detailhandelsvirksomhederne har fibernet

Fibernet er mindre anvendt i detailhandlen end i andre brancher.

Nye tal viser, 41 procent af detailhandelsvirksomhederne har fibernet. Opgraderingen til fibernet i detailhandlen er således noget langsommere end opgraderinger til fibernet i de øvrige brancher: landbrug, industri, bygge og anlæg samt liberale erhverv.

De fleste detailhandelsvirksomhederne vurderer, at det er svært at være med på det digitale, da mangel på digitale kompetencer er en udfordring.

Detailhandlen investerer mindre i IT

Sammenlignet med virksomheder i de øvrige brancher investerer detailhandlen mindre i IT. Det gælder investeringer i IT-udstyr, IT-sikkerhed, IT-systemer, IT-automation eller IT-uddannelse.

Halvdelen af detailhandlen investerer i mindst én af de nævnte områder.

digital handel

3 måder vi hjælper dig i detailbranchen

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem og får jeres velkomsthilsen, når de ringer til jer.
 

Ring mig op

Ét nummer

Mobil- og bordtelefoner kan vise samme nummer hele dagen, eller fx vise dit hovednummer i åbningstiden og dit mobilnummer resten af dagen.

Ring mig op

Stabilt internet

Få en internetforbindelse til erhverv med 99,9 % oppetid, der sikrer at jeres kasseterminaler, varebestilling og webshop altid er klar til at betjene kunderne.

Ring mig op

 

Få din rapport her