Gå til hovedindhold
Transport Brug digitale løsninger til at optimere tidsplaner, ruter og distribution

Lever du op til kundernes digitale forventninger?

Kunderne vil have varer leveret til tiden, og i transportsektoren er tiden en vare i sig selv. Men kunderne forventer mere.

Fremtidens digitale kunder og leverandører forventer at kunne følge en vare på rejsen gennem leveringssystemet, de kræver fleksibel forsendelse og mere præcise leveringstidspunkter – alt sammen for færre kroner.

Du skal også have styr på din virksomheds data om transportressourcer som logistik, brændstof, last mile-leverancer og køre- og hviletider, så du kan disponere dine køretøjer bedre og optimere de forskellige led i forsyningskæden.

Det stiller en række krav til jeres telefoni- og internetløsning:

  • Har I en fremtidssikret internetforbindelse, så I kan udnytte data til at optimere ressourcer og logistik?
  • Er jeres telefonisystem gearet til at tage imod internationale opkald?
  • Kan I med sikkerhed sige, at alle vigtige opkald går igennem?
     

3 måder vi hjælper transportbranchen

Ingen tabte opkald

Et ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem, når de ringer, og kan tale med jer om deres vigtige forsendelse. 

Landekodestyring

Omstil automatisk udenlandske kunder til den rette person. Fx kan alle opkald fra Tyskland dirigeres til en tysktalende kollega hos jer.

Fremtidssikret internet

Fibernet er hurtigt og stabilt – og det giver jer forbindelsen til at kunne digitalisere jeres ruteplanlægning, processer og kommunikation.

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side
Digitale løsninger til transportbranchen
Fakta om Transport

80 %

Vidste du, at 8 ud af 10 danske netbutikker forventer, at de om tre år sender dobbelt så mange pakker som i dag (Logistikanalysen 2016)? 

Samtidig vurderer 1 ud af 3 virksomheder, at de har et stort optimeringspotentiale i forhold til deres logistik, og kun 3 % mener, at alt kører, som det skal.  

Benytter du digitaliseringen til at optimere logistikken, så du kan få andel i den stigende forsendelse af pakker? 

Danbor forbinder tre lokationer med en MPLS-løsning, der øger hastigheden

Den ene af vores nye lokationer har fået installeret en MPLS-forbindelse, der erstatter den VPN-forbindelse, som var der tidligere. Det har givet mærkbart hurtigere hastighed.

Lige da vi skiftede, var der et par småting, som skulle rettes til, men Stofa Erhvervs tekniker var hurtigt fremme til at hjælpe, og nu kører det bare." 

Jesper Høj 
Senior it-coordinator hos Danbor

Transportbranchen bliver digital med Stofa Erhverv

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side
Guiden “Kører digitaliseringen for dig” fra Stofa Erhverv

Guide: Kører digitaliseringen for dig?

Vidste du, at transportbranchen har den laveste digitaliseringsvækst på tværs af alle brancher i Danmark? 

Ifølge samme rapport fra regeringen ligger transportbranchen også nederst, sammen med bygge og anlæg, i forhold til at udnytte digitale løsninger.

Det betyder, at du har en stor mulighed for at få konkurrencemæssige fordele, hvis du hopper med på digitaliseringsbølgen nu, og lærer at udnytte internettets potentiale til din fordel. Men hvor skal du starte? 

Hent inspiration og indsigt i vores digitale guide til transportbranchen: "Kører digitaliseringen for dig?" 

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Din adresse
Bliv ringet op af Stofa Erhverv