Gå til hovedindhold
Transport

Transport

Lever du op til kundernes digitale forventninger?

Kunderne vil have varer leveret til tiden, og i transportsektoren er tiden en vare i sig selv. Men kunderne forventer mere.

Fremtidens digitale kunder og leverandører forventer at kunne følge en vare på rejsen gennem leveringssystemet, de kræver fleksibel forsendelse og mere præcise leveringstidspunkter – alt sammen for færre kroner.

Du skal også have styr på din virksomheds data om transportressourcer som logistik, brændstof, last mile-leverancer og køre- og hviletider, så du kan disponere dine køretøjer bedre og optimere de forskellige led i forsyningskæden.

Det stiller en række krav til jeres telefoni- og internetløsning:

  • Har I en fremtidssikret internetforbindelse, så I kan udnytte data til at optimere ressourcer og logistik?
  • Er jeres telefonisystem gearet til at tage imod internationale opkald?
  • Kan I med sikkerhed sige, at alle vigtige opkald går igennem?
     

3 måder vi hjælper transportbranchen

Ingen tabte opkald

Et ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem, når de ringer, og kan tale med jer om deres vigtige forsendelse. 

Landekodestyring

Omstil automatisk udenlandske kunder til den rette person. Fx kan alle opkald fra Tyskland dirigeres til en tysktalende kollega hos jer.

Fremtidssikret internet

Fibernet er hurtigt og stabilt – og det giver jer forbindelsen til at kunne digitalisere jeres ruteplanlægning, processer og kommunikation.

Digitale løsninger til transportbranchen
Fakta om Transport

80 %

Vidste du, at 8 ud af 10 danske netbutikker forventer, at de om tre år sender dobbelt så mange pakker som i dag (Logistikanalysen 2016)? 

Samtidig vurderer 1 ud af 3 virksomheder, at de har et stort optimeringspotentiale i forhold til deres logistik, og kun 3 % mener, at alt kører, som det skal.  

Benytter du digitaliseringen til at optimere logistikken, så du kan få andel i den stigende forsendelse af pakker? 

Blue Water Shipping får højeste sikkerhed med netværksløsning

Vi har fået et MPLS-netværk for de nordiske lande, så alle vores 27 kontorer forbinder ind til hovedkontoret i Esbjerg.

Jeg kan godt lide, at Stofa Erhverv gjorde sig umage for at forstå vores behov og tydeligt viste, at de gerne ville have opgaven." 

Martin Hildebrandt Jensen 
Manager IT Consulting ved Blue Water Shipping

Transportbranchen bliver digital med Stofa Erhverv
Blue Water Shipping
 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.