Gå til hovedindhold
Liberalt Erhverv Det moderne kontor er digitalt. Hvordan er dit?

Har I råd til ineffektive arbejdsgange?

Uanset om du driver et kontor for advokater, ingeniører, revisorer eller kreative reklamefolk lever du af én ting: at sælge timer. Så der er ikke råd til nedetid eller ineffektive arbejdsgange, der ikke kan faktureres til kunden. 

Din succes afhænger af at forvandle information til unikke kundeløsninger. Her er internettet uundværligt og fremmer vidensdeling, så du og kollegerne i teamet kan træffe bedre og hurtigere beslutninger. 

Du afhænger også af effektiv dialog med kunder og klienter, som hurtigt mister tålmodigheden, hvis de oplever at ringe forgæves. 

Udfordringerne stiller skarpe krav til jeres internet- og telefoniløsning:

  • Hvor godt er din virksomhed sikret mod tabte opkald?
  • Har I en fleksibel internetløsning, der kan tilpasses efter virksomhedens nuværende og fremtidige behov?
  • Har I driftssikkert internet, der fremmer vidensdeling, kundeservice og samarbejde? 

3 måder vi styrker det moderne kontor

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunder og klienter altid kommer igennem, når de ringer til jer, og får jeres unikke velkomsthilsen. 

Fleksibel internetløsning

Få styrken til at sende og modtage tunge filer. Og fuld fleksibilitet til at opgradere til højere internethastighed i væksttider eller når opgaver kræver det. 

Stabil internetforbindelse

Få internet med 99,9 % oppetid, som gør det muligt at projektarbejde på tværs af teams, møde kunderne online og tilgå jeres arbejdsfiler i skyen. 

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side
nedetid-erhverv
Fakta om Liberalt Erhverv

52 %

Over halvdelen af alle virksomheder har oplevet nedetid i de sidste 12 måneder (EMC Global Data Protection Index 2016). 

Du taber både produktivitet og indtægter, når din internetforbindelse er nede. Hver time koster. Så du har brug for lynhurtig service, når uheldet rammer. 

Hvor hurtigt er kontoret online, hvis du bliver ramt af nedetid? 

Contea har fået større overblik ved at samle telefoni og internet

Vi har internet, mobil- og fastnettelefoni via ip hos Stofa Erhverv, og vi sparer meget ved at have det hele samlet ved en enkelt udbyder.

Contea er en virksomhed i stærk vækst, og derfor er det vigtigt for os at have en fleksibel telefoniløsning, der nemt kan vokse sammen med antallet af nye medarbejdere."

Dorte Thorsø
Økonomi og HR-chef i Contea

contea-samlet-loesning
Samlet løsning

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side
Guiden “Det moderne kontor er digitalt” fra Stofa Erhverv

Guide: "Det moderne kontor er digitalt. Hvordan er dit?"

33 % af alle virksomheder har inden for de seneste to år oplevet øget indtjening på grund af it-investeringer. Over halvdelen af disse virksomheder forenklede samtidig arbejdsgange og fik frigivet ressourcer. 

Er prisen på it-løsninger og knap tid en barriere for, at du kommer i gang med digitaliseringen? Så er du ikke alene. Til gengæld peger alle undersøgelser på, at du ved at outsource dele af driften - og får et digitalt fokus - kan opnå økonomiske gevinster ved at komme i gang nu.  

Hent inspiration og indsigt i vores digitale guide til liberale erhverv: "Det moderne kontor er digitalt. Hvordan er dit?"

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Din adresse
Bliv ringet op af Stofa Erhverv