Gå til hovedindhold

Det digitale landbrug

Fibernettet er motorvejen til det digitale landbrug

Hvis du arbejder med landbrug, kæmper du måske også med faldende priser, stigende (global) konkurrence og voksende administrationsbyrder. Det er svært at være på forkant, når du samtidig er oppe imod uforudsigelige kræfter som reguleringer, eksportkurver samt vind og vejr. 

For de fleste landbrug er det altafgørende at forbedre effektiviteten. Og det er vigtigt vide, hvor pengene bliver tjent, og hvor omkostningerne ligger begravet. Med digitale hjælpemidler er du pludselig i stand til at overvåge afgrøder, forbedre dyrevelfærden og øge maskiners ydeevne.

Det moderne landbrug er derfor afhængig af at bruge data og digitalisering til sin fordel. 

Det stiller skarpe krav til din internetløsning:

  • Har I en hurtig og stabil internetforbindelse? 
  • Har I hjælpen lige ved hånden, hvis internetforbindelsen fejler?
  • Har I en samlet og overskuelig løsning, der dækker arbejde, familie og fritid?
     

3 måder vi hjælper landbruget

Driftssikkert internet

Få en fibernetforbindelse med 99,9 % oppetid, som gør det muligt at udnytte digitaliseringen til at optimere bedriften. 

Avanceret teknologi

En stærk internetforbindelse muliggør stabil overvågning af temperatur i staldene og hurtigere adgang til veterinær- og landbrugskonsulenter.

Support døgnet rundt

Hvis du oplever fejl på forbindelsen, kan du fejlmelde døgnet rundt. Den hurtige hjælp sikrer, at du har kortest mulig nedetid. 

Solbakkegård har valgt TV og fibernet fra Stofa Erhverv
Solbakkegård

Solbakkegård er godt kørende med stabilt fibernet

Vi har fået en pakke med TV og fibernet, så nu har vi altid en stabil og hurtig internetforbindelse. Det er simpelthen nødvendigt for, at vi kan drive vores virksomhed optimalt. 

Samtidig er det smart, at vi kan samle vores private TV- og internetforbrug på gården med virksomhedens i én enkelt pakke." 

Diana Jensen
Kontorassistent på Solbakkegård

35 %

Over de næste 5 år vil verdens befolkning bruge 35 % flere penge på fødevarer. Hvordan får du din andel af landbrugskagen? 

Med digitalisering kan du nemmere dokumentere kvalitet og bæredygtighed, hvilket den moderne forbruger forlanger af fødevareproducenter og landbruget. En digitaliseret bedrift er også effektiv, fordi du med data får unik indsigt i foder, trivsel, ydelse og udbytter. 

Er din internetforbindelse klar til fremtidens krav til landbruget? 

Digitalt landbrug med Stofa Erhverv
Fakta om Landbruget

Guide: "Spirer dit landbrug digitalt?"

 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.