Gå til hovedindhold

Fremstilling

Er I forberedte på Industri 4.0?

Digitaliseringen gør det muligt at effektivisere produktionsmiljøet, så produkter rammer markedet hurtigere. Eksperter kalder det Industri 4.0. 

Automatisering af processer bidrager til at styre omkostningerne og sikre konkurrenceevne. Men undersøgelser viser, at kun de færreste danske fremstillingsvirksomheder er klar til at udnytte digitaliseringen og høste fordelene med Industri 4.0. 

Så hvordan skubber I balancen mellem manual og automatiseret produktion – hele vejen fra produktudvikling til lancering?

Disse udfordringer stiller skarpe krav til jeres internet, telefoni og netværk:

  • Har I en fleksibel internetforbindelse, der kan skaleres efter behov?
  • Hvor godt er din virksomhed sikret mod tabte opkald?
  • Er jeres netværk gearet til at forbinde systemer, udvikling, produktion og logistik? 

3 måder vi kan styrke dit produktionsmiljø

Fleksibel internetløsning

Få styrken til at sende og modtage tunge filer. Og fuld fleksibilitet til at opgradere til højere internethastighed i væksttider.

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem og får jeres velkomsthilsen, når de ringer til jer.

Stabil forbindelse

Få en internetforbindelse med 99,9 % oppetid, som gør det muligt at forbinde hele jeres værdikæde – fx fra lager til produktion. 

Industri 4.0 konkurrencedygtighed
Fakta om Fremstilling

36 % 

Kun hver 3. leder (36 %) er forberedt på Industri 4.0 og de udfordringer, det kan medføre i produktionen (Ingeniøren 2016). 

Kendsgerningen betyder, at danske, visionære fremstillingsvirksomheder har gode muligheder for at opbygge et forspring til konkurrenterne ved at udnytte digitaliseringen, herunder internettet, til at effektivisere produktionen. 

Har I internetforbindelsen der gør jer konkurrencedygtige i Industri 4.0? 

Kruse Formværktøj sikrer høj effektivitet med fibernet

Vi skal til alle tider kunne tilgå de store 3D-tegninger for at kunne fremstille noget som helst. Vi fik fibernet fra Stofa Erhverv i 2013, og det har fungeret godt lige siden. 

Vi kan faktisk ikke foretage os noget, hvis netværket bryder ned, men det har vi aldrig oplevet. Derudover er det hurtigt og nemt at sende store filer." 

Arne Kruse
Direktør i Kruse Formværktøj

Kruse Formværktøj har fibernet fra Stofa Erhverv
Kruse Formværktøj
 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.