Gå til hovedindhold
finans

Finans

Tæm digiTALiseringen

Historisk set har Danmarks finansielle sektor trukket en stor del af den digitale udvikling i Danmark. Og fremtidsudsigterne for finanssektoren er stadig digital.  For der er ingen tvivl om, at digitale løsninger og platforme er kommet for at blive.
Et stigende antal danske fintech-virksomheder melder sig på banen med spændende og smarte it -løsninger til finanssektoren og forbrugerne er nærmest umættelige i efterspørgslen på digitale løsninger. Det stiller alt sammen krav til både netværk, sikkerhed, oppetid og ikke mindst nærhed med kunderne. 

Teknologi og forbrugere stiller skarpe krav til en stabil internetløsning:

  • Bliver alle opkald optaget til dokumentation? 
  • Har i råd til andet end 99,9 % oppetid på internetforbindelsen?
  • Møder i forbrugernes forventninger til døgn-services? Her er teknisk support 24/7/365 en nødvendighed.

3 måder vi styrker din finansielle virksomhed

Stabil internetforbindelse

Få internet med 99,9 % oppetid, som gør det muligt at projektarbejde på tværs af teams, møde kunderne online og tilgå jeres arbejdsfiler i skyen. 

Support døgnet rundt

Hvis du oplever fejl på forbindelsen, kan du fejlmelde døgnet rundt. Den hurtige hjælp sikrer, at du har kortest mulig nedetid. 

Bedre kundebetjening

Kunderne bliver altid mødt af en professionel velkomsthilsen, når de ringer til jer – og bliver nemt viderestillet til den rigtige medarbejder fra vores app. 

Robotter kræver internet
Fakta om Finanssektoren

90 %

I 2022 vil mere end 90 procent af interaktionen mellem kunder og virksomheder i finanssektoren ske via chatrobotter.

IBM's supercomputer 'Watson', Stemmegenkendelses-apps og Augmented Reality er blot nogle af de nytænkende elementer som finanssektoren vil anvende i nær fremtid. Det stiller krav til oppetiden på internetforbindelsen.

Har din virksomhed en sikker forbindelse med 99,9 % oppetid og teknisk support døgnet rundt? 

Sikkerheden er i top hos IT Center Syd

Vi har 6.000 brugere på internettet hver dag, så det er essentielt, at netværket fungerer. Vi har sikret os med to internetlinjer, hvor den ene er backup - men det har vi heldigvis aldrig haft brug for. 

Vores lokationer er samlet i et MPLS netværk, der sikrer os et sikkert, lukket netværk med høj stabilitet og it-sikkerhed.

Peter Martensen
IT-Chef IT Center Syd

Sikkerhed hos IT Center Syd
IT Center Syd
 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.