Gå til hovedindhold

Handel og Detail

Har I råd til dårlige kundeoplevelser?

I 2016 rundede e-handlen 110 mia. kr. og udgør det største vækstområde i detailhandlen. Forbrugeren er i kontrol og har aldrig haft bedre muligheder for at vælge dine konkurrenter, hvis de yder bedre priser eller kundeservice. 

Så hvordan sikrer du at fastholde kunderne med bedre kundeoplevelser? Og hvordan holder du dem interesseret i at købe dine produkter, når konkurrenterne kun er et klik væk på internettet?

Udfordringerne stiller skarpe krav til jeres telefoni- og internetløsning:

  • Hvor godt er din butik sikret mod tabte opkald?
  • Hvordan sikrer I hurtig og effektiv kundeservice i butik (og webshop)?
  • Er jeres internetforbindelse gearet til at udnytte digitaliseringen, så I ikke mister omsætning? 

3 måder vi hjælper dig i detailbranchen

Ingen tabte opkald

Ubegrænset antal indgående linjer sikrer, at kunderne altid kommer igennem og får jeres velkomsthilsen, når de ringer til jer.

Ét nummer

Mobil- og bordtelefoner kan vise samme nummer hele dagen, eller fx vise dit hovednummer i åbningstiden og dit mobilnummer resten af dagen.

Stabilt internet

Få en internetforbindelse til erhverv med 99,9 % oppetid, der sikrer at jeres kasseterminaler, varebestilling og webshop altid er klar til at betjene kunderne.

Stofa Erhverv digitale løsninger
Detail og digitalisering

24 %

Hver fjerde forbruger undersøger en vare, inden de køber den i den fysiske butiks netbutik eller i andre netbutikker (Dansk Erhvervs E-analyse 2016).

Derudover har mere end hver 3. forbruger søgt efter en nærtliggende butik på deres mobiltelefon inden for de seneste 3 måneder.

Udnytter I digitale løsninger, så den moderne forbruger finder jeres butik?

 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.