Gå til hovedindhold

Sådan får du sikker fildeling i din virksomhed

Sender I personfølsomme oplysninger rundt til hinanden på mail? Eller ligger jeres forretningskritiske data i printeren? Hvis ja, så bør du læse med her. En cloud-løsning kan gøre virksomhedens fildeling nemmere og langt mere sikker. 

Forretningshemmeligheder, produktinnovation, nye strategier og interne regnskabstal er umiddelbart ikke informationer, man som virksomhed ønsker skal sive ud mellem murene. Hverken ud i konkurrentlandskabet eller til sultne journalister.

Derfor er det altafgørende, at virksomhedens fildeling og datakontrol rimer på sikkerhed. 

Vidste du, at mail er den foretrukne måde at dele dokumenter på arbejdspladsen? Det svarer 58 % af danskerne, der bruger computer på arbejde (kilde: "Erhverv: Brug af cloud-tjenester", Stofa Erhverv 2018).

Sikker adgangskontrol

Tryg og sikker deling af filer og dokumenter er en forudsætning for et godt og effektivt samarbejde i en virksomhed – og virksomheder imellem. 

Udover effektivitetstabet og ventetiden ved at sende stride strømme af e-mails med opdaterede versioner af dokumenter frem og tilbage mellem indbakkerne, kan det være svært at hitte ud af den digitale korrespondance og overskue, hvilken dokumentversion der nu er den nyeste.

En cloud-løsning som for eksempel Dropbox Business kan hjælpe både team-arbejdet internt i din virksomhed og lette moderne organisationers evne til at samarbejde på tværs. Det er fordi, kun involverede parter kan tilgå de dokumenter, som er gemt i ’skyen’. Dermed har virksomheden hele tiden kontrol med, hvem der har adgang, og hvor data ligger opbevaret. På den måde sikrer virksomheden, at følsomme data ikke flyder rundt i mailsystemet, til de bliver slettet. Hvis de da nogensinde bliver slettet", påpeger Niels Kristjansen, Product Developer hos Stofa Erhverv. 

Vidste du, at 23 % af danskerne siger, at tryghed og sikkerhed er de største fordele ved cloud-løsninger? (kilde: "Erhverv: Brug af cloud-tjenester", Stofa Erhverv 2018). 

Mere sikkert end mail

Cloud-løsningen Dropbox Business er ISO- og SOC-certificeret. Det giver garanti for datasikkerhed og compliance. For eksempel sker ’transporten’ af data fra brugeren og op i Dropbox-skyen med de højeste krypteringstandarder. Det er langt mere sikkert end de fleste mailsystemer:

Derudover risikerer du heller ikke at importere virus fra dine samarbejdspartneres lokale it-miljøer, fordi de kun arbejder med dine dokumenter online", siger Niels Kristjansen. 

 

Få Dropbox Business hos Stofa Erhverv

Som den første internetudbyder i Danmark tilbyder Stofa Erhverv Dropbox Business – en cloud-løsning særligt målrettet erhverv. Med Dropbox Business får du adgang til minimum 2 TB plads i skyen, og med på sidelinjen får du vores kompetente kolleger i kundeservice og support.

Læs mere om Stofa Erhvervs Dropbox Business-løsning her >

Stofa Erhverv tilbyder internet, telefoni, MPLS-netværk og medarbejderbredbånd. Vil du vide mere, så ta’ et kig på stofa.dk/erhverv eller ring til os på telefon 88 30 30 80.  

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side

Vil du også have tryg og driftssikker fildeling i din virksomhed?

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Ring mig op

Relaterede artikler

 • Dropbox for Business giver bedre drift Dropbox Business
  Erhverv: Dropbox Business giver bedre drift
  Fildeling i skyen og driftssikkerhed er blandt Dropbox Business’ mange fordele for erhverv. Det fortæller FSC Danmark og Publico Kommunikation, som begge har god erfaring med…
 • Håndtering af persondata Dropbox Business
  Cloud-løsning gør det nemmere at håndtere persondata
  I EU’s persondataforordning - GDPR - stilles der høje krav til, hvordan virksomheder opbevarer, håndterer og deler persondata. En cloud-løsning, der er ejet af virksomheden, gør…
 • Dropbox Business Dropbox Business
  Online fildeling til erhverv – enkelt, smart og sikkert
  Deling og lagring af filer kan være en udfordring på mange arbejdspladser, fordi medarbejderne har forskellige arbejdsrutiner. Eller fordi virksomheden ikke stiller de rette…