Gå til hovedindhold

Medarbejderbredbånd er win-win for firma og ansat

Hjemmearbejdsplads med en sikker og hurtig internetforbindelse giver både medarbejdere og virksomheder fleksibilitet og effektivitet i hverdagen.

Forældrekaffe i børnehaven, en bugnende mailboks, en glødende telefon, kø i supermarkedet, en stigende bunke arbejdsopgaver og en tilsvarende voksende dynge vasketøj. Der kan være mange grunde til, at vi føler, at døgnets 24 timer ikke er nok. 
Vi vil nødig gå glip af noget, hverken i den virkelige eller virtuelle verden. Gør vi det alligevel, overmandes vi ofte af følelsen af ikke at slå til. Derfor er det heller ikke overraskende, at tal fra Stressforeningen viser, at 500.000 danskere føler sig udbrændte på jobbet. 

Vand på virksomhedens mølle

En medarbejderbredbånds-løsning kan give medarbejderen en større grad af frihed til at planlægge arbejdstiden såvel som fritiden. Og en sikker og hurtig internetforbindelse gør hjemmearbejdspladsen effektiv og fleksibel. 
Samlet set giver en hjemmearbejdsplads større trivsel hos medarbejderen, og det smitter af på virksomheden og dens kunder. Samtidig er der gevinster at hente for virksomhederne i form af effektive medarbejdere.

Bankrådgivning fra privaten 

Medarbejderbredbånd er et personalegode, der giver både medarbejdere og virksomhed stor værdi. Det har Sydbank erfaret, hvor 40 procent af medarbejderne med hjemmearbejdsplads har en medarbejderbredbånds-aftale med Stofa Erhverv.  

Se hvilke fordele Sydbank-medarbejdere fremhæver ved at kunne arbejde hjemmefra >>

Fordele før og efter fyraften

Fordele for virksomheden

 • En samlet løsning: Få én samlet udbyder af sikkert og stabilt bredbånd til virksomheden og medarbejderne 
   
 • Enkel samlefaktura: En regning i kvartalet giver et økonomisk overblik med ét beløb for alle medarbejdere
   
 • Praktisk splitfakturering: Medarbejderne bliver faktureret direkte for tilvalg som tv, telefoni og højere internethastighed – det giver mindre administration

Fordele for medarbejderen

 • Større trivsel og fleksibilitet i hverdagen, der giver bedre balance mellem arbejde og privatliv
   
 • Højere effektivitet: Arbejd hjemmefra, når det passer bedst, uden at miste produktivitet
   
 • Løsning til hele husstanden med internet og mulighed for tilkøb af tv og telefoni

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side

Relaterede artikler

 • Stabilt medarbejderbredbånd Medarbejderbredbånd
  5 svar, I skal kende, før I vælger medarbejderbredbånd
  Denne guide lister fem spørgsmål, som virksomheder med fordel kan besvare for at få den helt rigtige medarbejderbredbånds-løsning.
 • Hjemmearbejdsplads med fibernet Medarbejderbredbånd
  Flere danskere går glade på arbejde – hjemmefra
  Ifølge Dansk Erhverv vinder flere og flere virksomheder på at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra. Det øger effektiviteten og arbejdskvaliteten.
Brug for hjælp?

Ja tak - jeg vil gerne ringes op