Gå til hovedindhold
16/05-2017 Cloud

Tips og tricks: Her er 9 populære cloud-tjenester

Måske bruger du allerede flere tjenester i skyen, uden at du er klar over det. Her er en række af de mest kendte og brugte.

Dropbox

Det store arkivskab, hvor du lægger billeder, dokumenter, filer og alle de andre ting, som du får brug for på et senere tidspunkt. Du kan både benytte computer, mobil og app til at lægge tingene op og få adgang til dem igen, så du også på farten kan have vigtige dokumenter, præsentationer og lignende med dig. Du kan nemt dele udvalgte mapper i din Dropbox med andre, så I alle har adgang til dokumenterne. Denne cloud-tjeneste er gratis. 

Microsoft 365

Den klassiske Office-pakke med blandt andet Word, Excel, Outlook og PowerPoint er også flyttet i skyen. Når du har et abonnement, skal du blot logge på. Dine dokumenter og indstillinger følger dig på tværs af computer, tablet og telefon, så du altid kan fortsætte, hvor du slap. Og du kan arbejde i programmerne, uanset om du er online eller offline.

e-conomic

En online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Revisor og kunde kan nemt dele regnskaberne, og det er nemt at føje flere funktioner til programmet, i takt med at behovet vokser.

Webmail

Gmail, Outlook og andre mail-programmer ligger i skyen, så du tilgår det via browseren på den computer, du befinder dig ved. Du har altså adgang til dine e-mails hele tiden, overalt, og behøver ikke tænke på at tage backup eller opdatere programmet. Disse cloud-tjenester er gratis. 

Trello

Trello er et simpelt samarbejdsværktøj, hvor du sætter projekter og to-do lister op som små tavler, du kan dele med andre – eller bare have for dig selv, hvis du har brug for at strukturere dine opgaver. Hver tavle kan du trække mellem for eksempel kategorierne ’to-do’, ’doing’ og ’done’. Denne cloud-tjeneste er gratis. 

Salesforce

Med dette salgsstyringsværktøj (CRM) kan både du og kollegerne bevare overblikket, holde styr på al kontakt, samtaler og mails og give den bedste kundepleje. Salesforce samler leads, tilbud, kontrakter, og alt marketing- og tilbudsmateriale ligger lige ved hånden.

Yammer

Yammer er til intern vidensdeling i virksomheden. Du kan oprette grupper, få overblik over virksomhedens organisation, søge efter viden, der tidligere er blevet delt eller diskuteret, følge bestemte personer eller nøgleord og følge med i, hvad der sker, selv når du er på farten. Denne cloud-tjeneste er gratis. 

 

Og lidt cloud til fritiden:

Netflix

Det er efterhånden so last year at have stakke af dvd-film stående hjemme i stuen. Nu ligger alle filmene og serierne i skyen, og du ser dem, spoler og pauser, som det passer dig, når det passer dig. Denne cloud-tjeneste er gratis den første måned. 
 

Spotify

Du har måske også for længst vinket farvel til cd-holderen – ellers kan du roligt gøre det og nøjes med at høre musikken på eksempelvis Spotify, hvor du finder alt det nye, det gamle, og det, du slet ikke vidste, fandtes. Denne cloud-tjeneste er gratis, hvis du kan klare et par reklamer. 

 

Få et godt tilbud

 

Vil du have et godt tilbud på fibernet så du også kan få cloud? 
 

Klik her og find din Stofa Erhverv konsulent.

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side

Relaterede artikler

  • Hvad er Cloud tjeneste Cloud
    Cloud parlør – alle de svære ord
    På din rejse ind i skyen møder du nye ord og termer. Vi har oversat en række af dem, du risikerer at støde på.
  • Hvad er cloud computing? Cloud
    Hvad er cloud computing?
    Det er egentlig bare som at åbne for hanen med vand eller el. Skyen er noget så usexet som enorme datacentre, hvor du køber og opbevarer alle dine it-ydelser.
Brug for hjælp?

Ja tak - jeg vil gerne ringes op