Gå til hovedindhold
20/02-2019 Cloud

7 populære cloud-tjenester til erhverv

Måske bruger du allerede flere tjenester i skyen, uden at du tænker over det? Her er 7 af de mest kendte og anvendte cloud-tjenester til den effektive virksomhed.

Læsetid: 3 min.

1. Dropbox Business

Det store arkivskab, hvor du lægger billeder, dokumenter, filer og alle de andre ting, som du får brug for på et senere tidspunkt. Du kan både benytte computer, mobil og app til at lægge tingene op og få adgang til dem igen, så du også på farten kan have vigtige dokumenter, præsentationer og lignende med dig. Du kan nemt og sikkert dele udvalgte mapper i din Dropbox med andre, så I alle har adgang til dokumenterne. 

Se nærmere på fordelene med Dropbox Business > 

2. Microsoft 365

Den klassiske Office-pakke med blandt andet Word, Excel, Outlook og PowerPoint er også flyttet i skyen. Når du har et abonnement, skal du blot logge på. Dine dokumenter og indstillinger følger dig på tværs af computer, tablet og telefon, så du altid kan fortsætte, hvor du slap. Og du kan arbejde i programmerne, uanset om du er online eller offline.

Office 365 er nemt at integrere med Dropbox Business. Med funktionen “samtidig redigering” kan du åbne Microsoft Word, Excel og PowerPoint filer i en delt Dropbox-mappe via Office 365. Og du kan arbejde samtidig med dine kolleger – både på desktop og mobile apps. 

3. e-conomic

En online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Revisor og kunde kan nemt dele regnskaberne, og det er nemt at føje flere funktioner til programmet, i takt med at behovet vokser.

4. Google Analytics

Google Analytics er en gratis cloud-tjeneste, der sporer og rapporterer alt om, hvad der foregår på virksomhedens website. Det er et uundværlig værktøj, der giver dig både real-time og historisk viden om, hvordan dine besøgende finder dig, hvor (i verden) dit publikum befinder sig, og ikke mindst hvilke sider og indhold, der er mest populært. Som alt andet fra Google - fx Gmail - ligger Google Analytics i skyen og kan også downloades som app, så du kan har data om jeres website lige ved hånden. 

5. Trello

Trello er et simpelt samarbejdsværktøj, hvor du sætter projekter og to-do lister op som små tavler, du kan dele med andre – eller bare have for dig selv, hvis du har brug for at strukturere dine opgaver. Hver tavle kan du trække mellem for eksempel kategorierne ’to-do’, ’doing’ og ’done’. Denne snedige cloud-tjeneste er gratis og et must for enhver virksomhed. 

6. Salesforce

Med dette salgsstyringsværktøj og CRM-system kan både du og kollegerne bevare overblikket, holde styr på al kontakt, samtaler og mails og give den bedste kundepleje. Salesforce samler leads, tilbud, kontrakter, og alt marketing- og tilbudsmateriale ligger lige ved hånden.

7. Yammer

Yammer er til intern vidensdeling i virksomheden. Du kan oprette grupper, få overblik over virksomhedens organisation, søge efter viden, der tidligere er blevet delt eller diskuteret, følge bestemte personer eller nøgleord og følge med i, hvad der sker, selv når du er på farten. Denne cloud-tjeneste er gratis. 

Kom sikkert i skyen med Dropbox Business

Vi er stolte over, at være landets første internetudbyder, der kan tilbyde dig Dropbox Business – verdens førende platform til samarbejde og lagring af filer. Dropbox Business er et sikkert alternativ til de private arkiv- og fildelingstjenester, som mange medarbejdere i mangel af bedre benytter sig af. 

Tjek fordele og priser på Dropbox Business >

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side

Relaterede artikler

  • Hvad er Cloud tjeneste Cloud
    Cloud parlør – alle de svære ord
    På din rejse ind i skyen møder du nye ord og termer. Vi har oversat en række af dem, du risikerer at støde på.
  • Hvad er cloud computing? Cloud
    Hvad er cloud computing?
    Det er egentlig bare som at åbne for hanen med vand eller el. Skyen er noget så usexet som enorme datacentre, hvor du køber og opbevarer alle dine it-ydelser.