Gå til hovedindhold
14/12-2017 Apps

7 apps til bedre samarbejde og kommunikation

Her er 7 gode og gratis apps, der gør det både nemmere for dig at kommunikere med kollegaer og kunder.

1. Trello

Arbejder du sammen med andre om større opgaver, har I sikkert brug for et fælles overblik. Trello er den digitale verdens svar på gode gammeldags post-its og opslagstavler. Her kan du og dine samarbejdspartnere lægge opgaver ind, uddelegere ansvarsområder, kommunikere om opgaverne og skabe et fælles visuelt overblik over, hvor langt i processen I er.

Pris: gratis version samt betalte versioner med flere funktioner til virksomheder (fra 56 kr./bruger/måned). Find det i App Store (iPhone/iPad), i Google Play (Android) og via Amazon (Kindle).

2. OneDrive

De fleste tyer til gode kollegaer med blik for komma- og tastefejl, før vigtige dokumenter bliver sendt. OneDrive er en legeplads for de komma-ninjaer, der lynhurtigt scanner sider og støvsuger dem for fejl. På OneDrive kan du nemlig arbejde og redigere i fælles dokumenter – på samme tid. Derudover kan du uploade billeder og film og få adgang til dem fra både tablet, computer og smartphone. Med OneDrive for Business får du 1TB lagerplads i skyen til at gemme dine arbejdsfiler på sikker vis. Unified Communications.  

Pris: gratis-version samt betalte versioner med flere funktioner (fra 14 kr./måned). Find det i Google Play (Android), i App Store (iPhone/iPad) og via Windows Phone Store.

3. Google Hangouts

Får du logistisk hovedpine, når en gruppe travle mennesker skal blive enige om et sted at mødes? På platformen Google Hangouts kan I mødes virtuelt, lige når I vil. Du kan lave chat-grupper med op til 100 medlemmer og sætte farve på snakken med billeder, små film og glade emojis. Samtalerne bliver selvfølgelig synkroniseret mellem alle dine enheder. Mindes du dengang, kommunikation foregik ansigt til ansigt, giver Google Hangouts dig muligheden for at lave fælles videokald med op til ti af dine kontakter. Ved hjælp af Google – og en stærk internetforbindelse – kan du optimere til en total UC-løsning, da de også tilbyder sømløs integration mellem blandt andet mail, Google Docs og kalenderfunktionen.

Pris: Gratis. Find det i Google Play (Android) og i App Store (iPhone/iPad).  

4. Slack

Har du gang i flere forskellige mailkorrespondancer med dine kollegaer, så lær af NASAs teams, når de skal sende robotter til Mars. De samler al medarbejderkommunikation i Slack, og organiserer samtaler efter projekt, team, placering eller noget helt fjerde. I Slack kan du nemt dele filer og alt indhold bliver indekseret, så du kan finde det frem med en enkelt søgning. Integrer Slack med dine andre virtuelle redskaber, så du slipper for at skifte mellem forskellige apps.

Pris: Gratis-version samt betalte versioner med flere funktioner til virksomheder (fra 45 kr./bruger/måned). Find det i App Store (iPhone/iPad), i Google Play (Android) og i Windows Phone Store.

5. Dropbox

Du ved godt, du skal – men får du backet din computer op ofte nok? Vil du sikre alt fra børnebilleder til vigtige arbejdsfiler, kan du automatisk sikkerhedskopiere dem til Dropbox. Du har altid adgang til dine filer, der synkroniseres på alle enheder. Hvis du udarbejder præsentationer i fællesskab med andre, kan I dele filer gennem Dropbox og redigere i dem på samme tid. Når du redigerer en fil i en delt mappe, får alle automatisk en opdatering.

Pris: gratis-version med 2GB lagerplads samt betalte versioner med mere lagerplads (fra 75 kr./bruger/måned). Find det i Windows Phone Store og via Dropbox.

6. Skype

For mange er Skype synonymet med at ringe udenlandsk. Men du kan bruge den dansk-svenske opfindelse til meget mere end gratis videoopkald over landegrænser. Skype tilbyder både chatfunktioner til grupper og muligheden for at samarbejde på tværs. Del for eksempel din skærm og vær kreative sammen eller send billeder og filer i alle størrelser.

Pris: Skype findes både i en gratis-version samt i forskellige betalte versioner til virksomheder (fra 11,50 kr./bruger/måned). Find det til alle enheder via Skype.

7. Google Drev

Drev betyder, at dine ting følger dig. Derfor kan du trygt uploade billeder, videoer og dokumenter, der er vigtige for dig til Google Drev. Du kan nemt trække en fil – eller hundredevis af filer – til drevmappen på din computer. Så er de til rådighed på din mobil, tablet og computer. Du kan også oprette Google dokumenter, regneark eller præsentationer, der er indbygget i Drev. Filerne er nemme at dele, så kollegaer kan redigere i det samme dokument. Har du en Android, kan du scanne papirdokumenter ind i Drev med et snuptag. Tag et billede af din kvittering, kontrakt eller brev – så gemmes de straks som PDF i Google Drev.

Pris: gratis version med op til 15GB lagerplads samt betalte versioner med mere lagerplads (fra 14 kr./måned). Find det i Google Play (Android) og i App Store (iPhone/iPad).

Undgå udfald og hakkende billeder på video-opkald med en driftssikker internetforbindelse >>

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side

Relaterede artikler

 • PA i mobilen Apps
  Apps der gør arbejdet for dig
  Din smartphone kan arbejde endnu smartere. Genvejen er at lade dine apps og andre digitale services tale sammen. 
 • Geniale apps Apps
  7 geniale apps der gør jobbet nemmere
  Der findes en app til (næsten) alt. Og med flere millioner apps er der rig mulighed for at gøre mobilen til den perfekte makker på arbejdet.
 • Stabilt internet Apps
  3 smarte apps der giver dig større overblik
  Her er 3 apps der hjælper dig med at holde styr på hverdagen. Disse smarte apps egner sig til både arbejde og fritid – og så er de endda gratis!