Gå til hovedindhold
20/02-2019 Telefoni

5 fordele med IP-telefoni

Mange er ikke klar over at IP-telefoni er en fleksibel og fremtidssikret løsning. Tjek de 5 fordele til erhverv her:

Læsetid: 1 min.

1. Bedre kundeservice og tilgængelighed

Hvis kunderne ringer, når du er optaget, bliver de automatisk viderestillet til en kollega. Og hvis du ikke er på arbejde eller har travlt, kan du ændre kø-indstillingen, så dine kollegaer får opkaldene. På den måde kan kunderne altid komme i kontakt med jer.

2. Fleksibel arbejdsplads

IP-telefonens tilhørende lokalnummer kan nemt tages med, når du forlader dit skrivebord til fordel for hjemmekontoret eller forretningsrejsen. IP-telefoni giver nemlig gode muligheder for gnidningsfri omstilling til et mobilnummer via lokalnummeret.

3. Nem op- og nedjustering i linjerne

Med IP-telefoni behøver du ikke spekulere over, hvor mange telefonlinjer I får behov for i fremtiden. Jeres løsning kan nemt vokse med antallet af nye medarbejdere. Og I er ikke bundet til investeringer i dyrt udstyr. 

4. Bliv mobil med firmaets hovednummer

Du kan tage firmaets hovednummer med på farten og få alle opkald på mobilen. Du kan også få et fastnet- og mobilabonnement med samme nummer, så opkald går igennem begge steder. 

5. Førende samtalekvalitet

Modsat hvad mange tror, er talekvaliteten med IP mindst lige så høj som ved almindelig fastnet og mobiltelefoni. Med Business Connect får I jeres IP-tale leveret gennem et dedikeret og lukket net, afskærmet fra det øvrige internet. Og så er samtalekvaliteten faktisk bedre end ved normalt fastnet.

 

Se flere fordele med Business Connect telefoni >>

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side

Relaterede artikler

 • Mobilopladning i fremtiden fra Stofa Erhverv Telefoni
  4 måder at oplade mobilen i nær fremtid
  Med hastige skridt udvikler vi hele tiden mobiltelefonens utallige muligheder. I et helt andet tempo foregår dog udviklingen af mobiltelefonens batterilevetid. Se 4 smarte…
 • Statistikmodul er god kundeservice Telefoni
  Statistikmodul: Se hvor mange opkald I mister og hvornår det sker
  Statistikmodul - et værdifuldt redskab. Her er 5 gode fif til dem, der ønsker en effektiv forretning og en top-tunet kundeservice.
 • PA i mobilen Telefoni
  Brug for en PA? Hun bor i din mobil
  Kapløbet om udviklingen af personlige, digitale assistenter er i fuld gang, og op til flere spillere har de seneste år været ude efter den teknologiske førstepræmie.