Gå til hovedindhold

Inden du udstyrer dine medarbejdere med den nyeste teknologi eller det største mobilabonnement, er det en god ide at vurdere virksomhedens egentlige behov. Stil dig selv fire spørgsmål – det kan spare dig penge.

1. Hvor mobil er eller skal medarbejderen være i hverdagen?

Ikke alle medarbejdere har det samme behov for at kunne være mobile. Nogle ”road warriors” bruger det meste af deres arbejdstid i marken. De har måske brug for meget tale og meget data og en fjernadgang til virksomhedens netværk. Andre sidder ved et skrivebord det meste af dagen, hvor de får dækket deres kommunikationsbehov af en ip-telefon og en computer.
 

2. Hvad er medarbejderens rolle i virksomheden?

Behovet for hurtigt at kunne udnytte de mange avancerede funktioner i en smartphone findes ikke kun hos eksempelvis sælgeren på farten. Der kan være flere medarbejdergrupper, der kan spare tid ved at kunne tidsregistrere, bestille varer, tjekke lagerbeholdning og så videre, mens de er ude.
 

3. Hvad kræves der af medarbejderens måde at kommunikere på?

Kommunikerer dine medarbejdere primært via traditionelt telefoni, eller skal de kunne svare fra flere postkasser, sende tunge tegninger videre eller bruge særlige skabeloner? Hvilket setup kan løse behovet for netop denne type kommunikation?
 

4. Hvor meget skal medarbejderen kommunikere, og hvor vigtigt er det?

Hvor mange af dine medarbejdere har reelt et behov for at ringe til udlandet? Hvad hvis din medarbejder egentlig kun skal kunne ringe og slet ikke har behov for en stor datapakke? Eller hvad hvis det er nødvendigt med en ekstra datapakke eller ekstra hastighed på dataoverførslerne?
 

Lav en mobil-profil for alle medarbejdere

Hvis du kategoriserer alle dine medarbejdere efter deres talebehov, databehov, hastighedsbehov, kan du nemmere sammensætte den helt rigtige pakke til din virksomhed – og derved spare penge. Stofa Erhverv har en mobilpakke til enhver profil. Også hvis I har brug for meget data på farten.

8830 3080

Giv os et kald på 8830 3080, hvis vi skal hjælpe dig med den rette mobil-løsning til din virksomhed.