Gå til hovedindhold

Få vores bedste tips, nyheder og digital viden i indbakken

Internet

Stabilt og driftssikkert internet og fibernet med 99,9 % oppetid. Support døgnet rundt. Og internethastigheder til alle behov, også til hosting og cloud. 

Medarbejderbredbånd

Fleksibel internetløsning til den effektive hjemmearbejdsplads. Unikke muligheder for tilvalg af Stofa Tv og Telefoni. Døgnsupport og kundeservice fra erhvervsteam. 

MPLS netværk

Sikkert, lukket netværk, der samler internet og telefoni på flere lokationer. Skalerbar løsning til optimeret it-drift og besparelser på firewalls og terminalklienter.

Telefoni

Intelligent og professionel telefoni der forenkler samtaler, kundeservice og samarbejde. Velkomsthilsen og køfunktion sikrer, at I aldrig mere mister vigtige opkald. 

Stofa Erhverv medarbejder

Hvem er Stofa Erhverv?

Kender du ikke Stofa Erhverv? Så start her. 

Kort fortalt skaber vi professionelle erhvervsløsninger med driftssikkert internet og professionel telefoni til alle typer virksomheder. Stofa Erhverv er en del af energi- og telekoncernen SE. 

Vi kan også hjælpe dig til større effektivitet, lønsomhed og fleksibilitet med samlede, digitale løsninger – ligesom vi har gjort for over 7.000 erhvervskunder fra mange brancher.

Derfor valgte kunderne os

Større effektivitet. Mere omsætning. Fleksible medarbejdere.

De tre eksempler er ikke salgsgas – det er nogle af ordene fra erhvervskunderne, når vi spørger dem om oplevelsen med vores telefoni- og internetløsninger. 

Få inspirerende, digitale kundehistorier fra forskellige brancher. Så finder du konkrete eksempler på, hvordan vi også kan gøre en forskel for dig og din virksomhed.

Stofa Erhverv kunder
Stofa Erhverv Gratis guide

Gratis guides: Få succes med digitaliseringen

Digitaliseringen revolutionerer de fleste brancher. Og det sker netop nu. 

Virksomheder, der er på forkant med internettets muligheder, kan derfor opnå konkurrencemæssige fordele. Men forandringer i virksomheden er svære uden indsigt om digitale tendenser – og identifikation af quick wins. Er du klædt godt nok på med digital viden om din egen branche? 

Hent inspiration og ny viden i vores guides, der simpelt og enkelt fortæller dig, hvordan du gør digitaliseringen til en konkurrencemæssig fordel. 

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Din adresse
Bliv ringet op af Stofa Erhverv