Gå til hovedindhold
Mennesker inden for erhvervslivet, der står og snakker sammen

Stofa Erhverv er blevet til Norlys

Nyt brand fra januar

Stofa Erhverv er nu Norlys

Den 6. januar 2021 blev Stofa Erhverv til Norlys, Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Norlys er dannet i 2019 som en fusion mellem SE og Eniig. 

Som erhvervskunde får du samme høje kvalitet, som du er vant til, og samtidig får du adgang til en unik erhvervskombination af fremtidssikret internet og intelligente telefoniløsninger. Dine aftaler løber videre, som du kender dem i dag, og vores CVR-nummer er uændret.

Hvad kan du som kunde se frem til?

Hør Lotte, Henrik, Mads og Michael fra vores erhvervsforretning fortælle om dine fordele ved overgangen til Norlys.

 
Hjælpen er lige i nærheden

Samme høje service

Som erhvervskunde får du samme høje service, som du er vant til - og samtidig får du adgang til en unik erhvervskombination af internet, telefoni og energi. Altså ét kontaktpunkt for alle dine aftaler. Det er enkelt, effektivt og lige til at gennemskue.

Hvem er Norlys?

Norlys er et andelsselskab, og det betyder, at du bliver en del af et selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end sig selv. Norlys arbejder for et grønnere og mere digitalt Danmark. Ved at gå sammen kan vi realisere et større potentiale og stå stærkt på tværs af energi- og telebranchen – til gavn for hele det danske erhvervsliv.

Norlys