Gå til hovedindhold
Stofa-Erhverv_Internet

Internet

Stabilt og driftssikkert internet og fibernet med 99,9 % oppetid. Support døgnet rundt. Og internethastigheder til alle behov, også til hosting og cloud. 

StofaErhverv Medabrbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd

Fleksibel internetløsning til den effektive hjemmearbejdsplads. Unikke muligheder for tilvalg af Stofa Tv og Telefoni. Døgnsupport og kundeservice fra erhvervsteam. 

Stofa Erhverv MPLS

MPLS netværk

Sikkert, lukket netværk, der samler internet og telefoni på flere lokationer. Skalerbar løsning til optimeret it-drift og besparelser på firewalls og terminalklienter.

Stofa Erhverv Telefoni

Telefoni

Intelligent og professionel telefoni der forenkler samtaler, kundeservice og samarbejde. Velkomsthilsen og køfunktion sikrer, at I aldrig mere mister vigtige opkald. 

Hjælpen er lige i nærheden

Sådan hjælper vi andre. Sådan kan vi hjælpe dig.

Stofa Erhverv leverer enkle digitale løsninger og rådgivning, som gør din virksomhed parat til vækst.

Vi har skabt over 22.000 forbindelser til andre virksomheder. Find ud af hvordan vi også kan hjælpe dig. 

Bringer erhvervslivet sammen

En fordelagtig fusion for dig og miljøet

Derfor valgte kunderne os

Større effektivitet. Mere omsætning. Fleksible medarbejdere.

De tre punkter er eksempler fra erhvervskunderne, når vi spørger dem om udbyttet med vores telefoni- og internetløsninger. 

Få inspirerende, digitale kundehistorier fra forskellige brancher. Og se konkrete eksempler på, hvordan vi også kan gøre en forskel for din virksomhed.

Stofa Erhverv kunder
 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Stofa Erhverv vidensmail

Få vores bedste tips, nyheder og digital viden i indbakken