Gå til hovedindhold

Hov! Noget gik galt.

Der er desværre sket en fejl, som gør, at vi ikke kan vise dig vores bredbåndsprodukter lige nu.
Men du kan ringe til kundeservice og få hjælp på: 78 75 24 09

Hvilken hastighed har du brug for?

Find hastigheden til dit behov

Er du i tvivl om, hvilken hastighed der er den rette for dig? Med bredbåndsguiden kan du nemt finde ud af, hvilken hastighed vi anbefaler til dig. Så er du sikker på, at din bredbåndshastighed matcher dit behov. 

Gå til bredbåndsguiden

Skal du flytte?

Hvis du skal flytte bolig, kan du nemt tage dit tv, bredbånd og telefoni med dig til din nye adresse.

Vi sørger for, at det hele er klar, når du flytter ind i din nye bolig. Du skal bare huske at bestille bredbånd og tv i god tid, da der kan være op til tre ugers leveringstid. Hvis der skal etableres fiber på din nye adresse, kan der gå op til seks uger. 

Hvis du er ny kunde, skal du være opmærksom på opsigelsesvarslet hos din nuværende udbyder.

Læs mere om flytning

Sådan flytter du dine produkter fra Stofa
Få fast ip-adresse

Få fast IP-adresse

Med bredbånd fra Stofa har du mulighed for at tilkøbe en fast ip-adresse. Det er smart, hvis du for eksempel har en server stående derhjemme, som andre skal kunne bruge eller spille på.

Enkelte virksomheder kan også kræve en fast-ip adresse, hvis du skal bruge deres interne systemer hjemmefra (VPN). Snak med it-afdelingen på din arbejdsplads inden du bestiller.

Hvis du har en fast ip-adresse, er du sikker på, at adressen altid er den samme, og du dermed har adgang til dine systemer. 

Vær tryg online med SafeSurf

Med SafeSurf kan du og din familie trygt færdes på nettet og blandt andet downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank uden at bekymre jer om virus og andre trusler fra internettet. 

Få sikkerhed med SafeSurf antivirus
Tag en hastighedstest

Får du den internethastighed, som du betaler for?

Du kan teste hastigheden på dit modem fra en computer eller bærbar computer og med et godkendt netværkskabel.

Husk, at den hastighed du måler, er på selve modemmet, og er en test af om modemmet fungerer korrekt. Du vil ikke kunne opnå samme hastighed via wifi, som når du måler med et kabel i modemmet.

Faktaark for Stofa Bredbånd
Betingelser

Gælder husstande på kabel-tv- og fibernettet i udvalgte områder. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Oprettelse 199 kr. og evt. forsendelse af modem (99 kr.).
Pris ekskl. evt. tilslutning. BS/adm. gebyr 9,75 kr./regning. Brevpost-gebyr 29 kr./kvartal medmindre aftale om digital post fra Stofa. Opsigelse 1 md. Se stofa.dk/bredbaandsfakta. Tilbuddet på 50 Mbit til 0 kr. abonnementspris første måned gælder fra 24/10 til og med 11/12 2019 og kun nye kunder uden Stofa Bredbånd de seneste 6 mdr. Min. pris 1. md. inkl. oprettelse og forsendelse: 298 kr.