Med Stofa SafeSurf
kan du og din familie
trygt være online

 

Hvad er SafeSurf?

Med Stofa SafeSurf kan du og din familie trygt downloade billeder, shoppe på nettet og gå i netbanken uden at bekymre jer om virus. SafeSurf er et brugervenligt sikkerhedsprogram, der kontrollerer datatrafikken på din computer og blokerer for potentielle farer og uønskede programmer. SafeSurf opdateres automatisk, så din computer altid er beskyttet mod de nyeste risici.

Du kan også bruge Stofa SafeSurf til at styre dit barns adgang til internettet ved for eksempel at bestemme, hvilke websider barnet må besøge eller sætte en tidsbegrænsning på.

Og Stofa SafeSurf beskytter op til fem af hjemmets computere mod alverdens virus og spam.

Hvad koster det og hvordan bestiller jeg?

Stofa SafeSurf koster 20 kr./ md. og kan bestilles via Stofas Mine Sider som du har adgang til med bredbånd fra Stofa.

>> Gå til Mine Sider

Stofa SafeSurf er nemt at installere. Efter bestilling kan du hente programmet på Mine Sider under indstillinger/SafeSurf.

 

 

Antivirus

Identificerer programmer som du downloader på din computer, eller programmer som du installerer fra cd-rommer og modtager via. e-mails. Du modtager en advarsel hvis der er risiko for at programmet indeholder en virus.

Firewall

Sikrer, at din computer ikke bliver angrebet af en hacker. En hacker kan via internettet skaffe sig adgang til din computer og f.eks. se dine personlige oplysninger, eller bruge din computer til at sende en virus ud på nettet.

 

Spamfilter

Sikrer dig mod uønskede reklamemails. Funktionen identificerer e-mails, du modtager på din computer, uanset om du bruger din Stofa mailkonto eller en anden.

Anti-spyware

Kontrollerer at de programmer, der installeres på din computer, ikke indeholder overvågningsfunktioner, så fremmede kan se, hvad du foretager dig på din computer.

 

Forældrekontrol

Giver dig mulighed for at spærre adgangen til bestemte sider. Kontrollen er udviklet, så den giver børn større sikkerhed, når de færdes på nettet.

Garanti

Da nye vira og spam mails kan opstå på uhyre kort tid, kan vi ikke med garanti nå at identificere og bremse dem alle, men vi opdaterer løbende, så det hører til sjældenhederne, at filteret ikke giver fuld beskyttelse.

 

Mangler du en installationsvejledning til stofa StofaSurf?