Gå til hovedindhold
Sådan får du fiber Step-by-step guide til hurtigt fiberbredbånd
Sådan får du fiber

Sådan får du fiberbredbånd fra Stofa

Når du har bestilt fibernet fra Stofa, varer det ikke længe, før du kan være online. Det er forskelligt, hvor lang tid der går - det kommer an på, hvor klar dit hjem er til fiber. 

Nogle har allerede fiber i huset, mens andre skal have det gravet hen til husmuren. 

Der er fiberkabler i vejen, hvor jeg bor

Du kan hurtigt komme i gang, hvis der er mulighed for fiber på din adresse. Vi sørger for at føre et fiberkabel ind i din bolig og opsætte en fiberboks – uden at det koster dig noget*. 

Sådan foregår det:

 1. Bestil Stofa FiberBredbånd
  Du kan ringe til os og bestille på 88 30 30 30. Herefter modtager du et brev fra os med datoer og beskrivelse af, hvad du nu skal gøre.
   
 2. Sæt et kryds på din husmur
  Du skal sætte et kryds på din husmur, hvor vi skal føre fiberkablet ind. Du får mere at vide om dette, når du bestiller. På den indvendige side tilslutter vi fiberboksen. Vi graver fiber til din nærmeste husmur, dog max 30 meter fra skel eller offentlig vej. 
   
 3. Vi graver fiberrøret ind til dit hus
  Når krydset er sat, graver vi et tomt rør frem til det sted på huset, hvor du har sat krydset. Herefter blæser vi fiberkablet ind. Du behøver ikke være til stede under arbejdet.
   
 4. Teknikeren kommer på besøg
  Når fiberkablet er gravet frem til dit hus, får du besøg af en tekniker, der installerer fiberboksen i det rum, som har et kryds på ydersiden af muren. Herefter kan du tilslutte computere, tv og telefoner.

Bestil din fiberforbindelse online eller hos kundeservice på 88 30 30 30.

Saadan faar du fiber - fiber i vejen
Saadan faar du fiber - tomt roer

Der er trukket et tomt rør frem til mit hus

Er der lagt et fiberrør frem til din bolig, mangler du blot at få lagt fiberkablet. Den klarer vi, og vi opsætter en fiberboks – uden at det koster dig noget*. 

Sådan foregår det:

 1. Bestil Stofa FiberBredbånd
  Ring til os og bestil fiber på 88 30 30 30. Herefter får du et brev fra os med datoer og information om, hvad du nu skal gøre.
   
 2. Vi blæser fiberkablet ind
  Vi sørger for at blæse fiberkablet ind gennem fiberrøret. Du behøver ikke være til stede under arbejdet.
   
 3. Tid til teknikerbesøg
  Når fiberkablet er gravet frem til dit hus, får du besøg af vores tekniker, der installerer fiberboksen i rummet på indersiden muren. Nu kan du bruge internettet på computere, tv og telefoner. 

Bestil fiberbredbånd i dag og kom hurtigt i gang. Du kan bestille online eller kontakte kundeservice på 88 30 30 30. 

Der er trukket et fiberkabel frem til mit hus

Er der allerede trukket et fiberkabel frem til din bolig, skal du blot have sat en fiberboks op. Den klarer vi for dig – uden at det koster dig noget*. 

Sådan foregår det:

 1. Bestil Stofa FiberBredbånd
  Du kan bestille fiberbredbånd på 88 30 30 30. Inden længe får du et brev med datoer og beskrivelse af, hvad du nu skal gøre.
   
 2. Teknikeren kommer på besøg
  Der kommer en tekniker for at installere fiberboksen i rummet på indersiden af muren. Så snart fiberboksen er på plads, kan du tilslutte computere, tv og telefoner. 

Bestil din fiberforbindelse online eller ring til kundeservice på 88 30 30 30. Så er du hurtigt i gang.

Saadan faar du fiber - indskudt fiber
Saadan faar du fiber - gennem vaeg

Der er ført et fiberkabel gennem væggen i mit hus

Har du et fiberkabel helt inde i din bolig, er der muligvis også allerede sat en fiberboks op. Hvis ikke, klarer vi det for dig – uden at det koster dig noget*.

Så er du hurtigt klar til at tilslutte dit tv, computer og telefon. Bestil din nye fiberforbindelse online eller ring til kundeservice på 88 30 30 30.

* Betingelser

Adresser etableret i forbindelse med SE’s Bredbåndspuljer har dog en tilslutningspris.