Gå til hovedindhold
Stofa Bredbånd Få en hurtig og stabil forbindelse, så du kan streame, game og være online så meget, du vil

Det er nemt at bestille Stofa Bredbånd

Du kan hurtigt komme i gang med at få bredbånd fra Stofa:

  1. Find hastigheden til dit behov
  2. Bestil hastigheden
  3. Vi sender dit udstyr – eller booker en tekniker – inden for fem hverdage. Bemærk dog, der kan gå op til tre uger, før dit Stofa Bredbånd er helt klar.

Du får altid et trådløst modem med i din bestilling og oprettelse til 0 kr.

Stofa Bredbånd
Prøv Stofa Bredbåndsguiden

Hvilket bredbånd skal jeg vælge?

Der kommer hele tiden højere og højere bredbåndshastigheder, men hvilken hastighed passer egentlig til dit behov? Find ud af, hvilken hastighed vi anbefaler til dig.

Sådan får du fiberbredbånd

Hvis vi forsyner med fiberbredbånd på din adresse, er der flere forskellige måder at få fiber på. Det kommer helt an på, om der blot er fiber i vejen, eller om det allerede er i dit hus.

Uanset hvad, hjælper vores teknikere hjælper med installation - helt uden beregning. Har du allerede fiber installeret, kan du bestille fibernet her

Sådan får du fiberbredbånd
Få sikkerhed med antivirus

Vær tryg online med SafeSurf

Med SafeSurf kan du og din familie trygt færdes på nettet og blandt andet downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank uden at bekymre jer om virus og andre trusler fra internettet. 

Få fast IP-adresse

Med bredbånd fra Stofa har du mulighed for at tilkøbe en fast ip-adresse. Det er smart, hvis du for eksempel har en server stående derhjemme, som andre skal kunne bruge eller spille på.

Enkelte virksomheder kan også kvæve en fast-ip adresse, hvis du skal bruge deres interne systemer hjemmefra (VPN). Snak med it-afdelingen på din arbejdsplads inden du bestiller.

Hvis du har en fast ip-adresse, er du sikker på, at adressen altid er den samme, og du dermed har adgang til dine systemer. 

Få fast ip-adresse
4/1 Mbit forbindelse

Bruger du kun internettet meget lidt?

Hvis du kun bruger internettet i begrænset omfang, kan vi tilbyde Stofa Bredbånd med en hastighed på 4/1 Mbit til 0 kr./md*, hvis du i forvejen har kabel-tv fra Stofa. Bemærk – kan benyttes kablet. Ønsker du trådløs (wifi), kan dette tilkøbes for 25 kr./md.

Vi tilbyder aftalen i samarbejde med en række antenneforeninger. Du kan ringe til os på 88 30 30 30 og høre, om du kan få 4/1 Mbit på din adresse.

* Tilbydes kun på Stofa Fordelsanlæg på kabel-tv-nettet.

Opret op til fem mail-adresser

Når du bestiller bredbånd, får du automatisk vores e-mail-pakke med. Med pakken kan du blandt andet oprette op til fem mail-adresser til dig og din husstand. Bestil dit bredbånd fra Stofa her.

E-mail-pakke fra Stofa