Gå til hovedindhold
Stofa FiberBredbånd Få nemt adgang til en lynhurtig og stabil forbindelse
Stofa fiber

Kan du få fiberbredbånd?

Med fibernet får du præcis den hastighed, du betaler for. Med et stadigt større forbrug af streamingtjenester, gaming og film og tv i 4K-kvalitet, er det vigtigt med en hurtig og stabil forbindelse.

Med fibernet får du en fremtidssikret forbindelse, du kan regne med. Så er du godt rustet til fremtiden, hvor flere og flere produkter bliver koblet på internettet. 

Tjek din adresse og se, om du kan få fibernet.

Tjek din adresse og se hvilke muligheder, vi kan tilbyde dig.
Skriv din adresse - så viser vi dig dine muligheder
Luk
 • Stofa Bredbånd
  30
  Mbit
  229,- /md.*
 • Stofa Bredbånd - de første 3 mdr.
  50
  Mbit
  50,- /md.*
 • Stofa Bredbånd
  100
  Mbit
  299,- /md.*
 • Stofa FiberBredbånd
  600
  Mbit
  499,- /md.*
Sådan får du fibernet

Sådan får du fibernet

Det er nemt at få fibernet fra Stofa. Vores teknikere hjælper med installation - helt uden beregning. Så er du klar til lynhurtigt og stabilt internet. 

Læs mere og se, hvor tæt du er på at være fiber-klar. 

Hvad er fibernet?

Fibernet er en måde at blive koblet til internettet på, som både er hurtig og fremtidssikret. Fibernet betyder fiberoptisk netværk, som er et netværk af lyslederkabler under jorden.

Du kan få internet via fibernet. Fibernet er gravet ned i jorden i det meste af Danmark og giver en lynhurtig internetforbindelse. Det består af lyslederkabler, der sender data i form af lyssignaler. 

Vil du høre om dine muligheder med tv og internet via fibernettet, så ringer vi dig gerne op til en uforpligtende snak. 

Hvad er fibernet?
*Betingelser

Gælder husstande på kabel-tv- og fibernettet i udvalgte områder (ikke landsdækkende). Evt. forsendelse af modem (99 kr.). I enkelte anlæg er Stofa Tv påkrævet. Pris ekskl. evt. tilslutning. BS/adm. gebyr. 9,75 kr./regning. Opsigelse 1 md. Se   stofa.dk/bredbaandsfakta
 

Fra 1/1 2018: Pris 50 Mbit 259 kr./md. Forudsætter digital post fra Stofa, ellers 29 kr./kvartal.
 

Tilbuddet gælder fra 21/11 2017 t.o.m. 8/1 2018 og kun nye kunder uden Stofa Bredbånd de seneste 6 mdr. Viaplay i 12 mdr. for 0 kr., derefter 99 kr./md. til Viaplay. Min. pris 1. md. inkl. forsendelse: 348 kr. Viaplay rabatkode sendes pr. email 14 dage efter bestilling. Kan kun benyttes til film/seriepk. og skal aktiveres inden 1/3 2018.

Faktaark for Stofa FiberBredbånd