Gå til hovedindhold

Stofa FiberBredbånd

Få nemt adgang til en lynhurtig og stabil forbindelse
Stofa fiberbredbånd

Kan du få fiberbredbånd?

Med fiberbredbånd får du præcis den hastighed, du betaler for. Med et stadigt større forbrug af streamingtjenester, gaming og film og tv i 4K-kvalitet, er det vigtigt med en hurtig og stabil forbindelse.

Med en fiberforbindelse får du en fremtidssikret og stabil forbindelse, du kan regne med. Så er du godt rustet til fremtiden, hvor flere og flere produkter bliver koblet på internettet. 

Tjek din adresse og se, om du kan få fiberbredbånd fra Stofa.

Tjek din adresse og se hvilke bredbånds- og tv-løsninger, vi kan tilbyde dig.
Skriv din adresse - så viser vi dig hvilke bredbånds- og tv-løsninger du kan få
 • Stofa Bredbånd
  30
  Mbit
  219,- /md.*
 • Stofa Bredbånd
  50
  Mbit
  50,- /md.*
 • Stofa Bredbånd
  100
  Mbit
  299,- /md.*
 • Stofa FiberBredbånd
  600
  Mbit
  499,- /md.*
Sådan får du fiber

Sådan får du fiber

Det er nemt at få fiber fra Stofa. Vores teknikere hjælper med installation - helt uden beregning. Så er du klar til lynhurtigt og stabilt internet. 

Læs mere og se, hvor tæt du er på at være fiber-klar. 

Bor du et sted uden mulighed for fiber?

Vil du gerne have fiberbredbånd fra Stofa, men har du ikke fiber i dit område?

Så kan du søge del i SE Bredbåndspuljen, der hjælper landområder i Syd- og Sønderjylland til at få fiberbredbånd. Stofa er en del af SE-koncernen, og hvis dit område bliver godkendt til at få gravet fiber, skal du have et bredbåndsprodukt fra Stofa i minimum seks måneder.

Ansøgningsfristen er 20. juni 2017.

Søg del i SE Bredbåndspuljen
Hvad er fiber?

Hvad er fibernet?

Fibernet er en måde at blive koblet til internettet på, som både er hurtig og fremtidssikret. Fibernet betyder fiberoptisk netværk, som er et netværk af lyslederkabler under jorden.

Du kan få bredbånd via fibernet. Fibernet er gravet ned i jorden i det meste af Danmark og giver en lynhurtig internetforbindelse. Det består af lyslederkabler, der sender data i form af lyssignaler. 

Vil du høre om dine muligheder med fibernet, så ringer vi dig gerne op til en uforpligtende snak. 

*Betingelser for Stofa FiberBredbånd

Gælder husstande på Stofa kabel-tv fordelsanlæg og fibernettet i udvalgte områder (ikke landsdækkende). Kan kræve forsendelse af modem (99 kr.). I udvalgte anlæg er Stofa Tv påkrævet. Priserne er ekskl. evt. tilslutning. BS/adm. gebyr. 9,75 kr./regning. Opsigelse 1 md. FiberBredbånd etableres max 30 m. fra skel. 

Tilbuddet på 50/50 Mbit til 50 kr./md. i 3 mdr. herefter 249 kr./md. gælder fra 8/5 2017 t.o.m. 4/6 2017 og kun for nye kunder, som ikke har haft Stofa Bredbånd/FiberBredbånd de seneste 6 mdr. Minimumspris 1. md. inkl. forsendelse: 149 kr.