Gå til hovedindhold
Stofa SafeSurf Så kan du og din familie trygt være online
SafeSurf Antivirus - og sikkerhedsprogram

Sikkerhedsprogram med antivirus

Med SafeSurf kan du og din familie trygt færdes på nettet og blandt andet downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank uden at bekymre jer om virus.

SafeSurf er et brugervenligt sikkerhedsprogram, der kontrollerer datatrafikken på din computer og blokerer for potentielle farer og uønskede programmer. SafeSurf opdateres automatisk, så din computer altid er beskyttet.

Du kan også bruge SafeSurf til at styre dit barns adgang til internettet ved for eksempel at bestemme, hvilke websider barnet må besøge. Ét SafeSurf abonnement gælder op til fem af hjemmets computere.

Har du bredbånd fra Stofa? Så kan du nemt bestille SafeSurf på Mine Sider.

Det får du med SafeSurf

Antivirus
Antivirus programmet tjekker de programmer, som du downloader og installerer på din computer. Hvis der er risiko for, at programmet indeholder virus, modtager du en advarsel, og du skal tænke dig om, inden du installerer.

Spamfilter
Filteret sikrer, at du ikke modtager uønskede reklamemails. Det tjekker de e-mails, du modtager på din computer, og identificerer de mails, der kan kategoriseres som spam. Uanset om du bruger din Stofa-mail eller en anden.

Firewall
Firewall sikrer, at din computer ikke bliver angrebet af hackere. De kan blandt andet skaffe sig adgang til din computer via internettet og se dine personlige oplysninger eller bruge din computer til at sende en virus ud på nettet.

Antivirus program med firewall og apamfilter
Anti-spyware, forældrekontrol og Garanti

Forældrekontrol
Med forældrekontrollen kan du spærre adgangen til bestemte sider, hvor du ikke ønsker, dine børn skal færdes. På den måde kan du give dine børn bedre sikkerhed, når de er online.

Anti-spyware
Programmet kontrollerer, at de ting du installerer på din computer ikke indeholder overvågningsfunktioner, så fremmede kan se, hvad du laver på din computer.

Garanti
Da nye vira og spam mails kan opstå meget hurtigt, kan vi ikke med garanti nå at finde og bremse dem alle. Vi opdaterer løbende vores SafeSurf-program, så det er meget sjældent, at programmet ikke giver fuld beskyttelse.

Du kan nemt og enkelt bestille SafeSurf på Mine Sider, når du har bredbånd fra Stofa. Hvis du ikke er kunde hos Stofa endnu, skal du starte med at vælge en bredbåndsforbindelse. Bestil online eller ring til kundeservice på 88 30 30 30. 

Sådan bestiller du SafeSurf

SafeSurf koster 20 kr./md. og kan bestilles via Mine Sider. For at få SafeSurf skal du have bredbånd hos Stofa.

Når du har bestilt programmet, er det klar til at installere. Du kan hente programmet på Mine Sider under ’indstillinger’ og herefter ’SafeSurf’.

Bestil SafeSurf