Gå til hovedindhold
Stofa SafeSurf Antivirus program - Så kan du og din familie trygt være på nettet

Sikker på nettet med Stofa SafeSurf Antivirus

Med Stofa SafeSurf kan du og din familie trygt downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank uden at bekymre jer om virus.

Kald det for et brugervenligt sikkerheds- og antivirus program eller en dørmand på nettet. Det er op til dig. Stofa SafeSurf holder øje med trafikken på din computer og beskytter dig mod uønskede farer. Og det bliver opdateret automatisk, så din computer altid er beskyttet.

SafeSurf indeholder:

 • Antivirus program
 • Firewall
 • Forældrekontrol
 • Browser- og bankbeskyttelse
 • Phising beskyttelse
 • Ransomware beskyttelse

Ét Stofa SafeSurf abonnement gælder for op til fem af hjemmets computere.

Du kan nemt og enkelt bestille SafeSurf på Mine Sider, når du har bredbånd fra Stofa.

SafeSurf Antivirus - og sikkerhedsprogram

Stofa SafeSurf er et prisvindende sikkerheds- og antivirus program

Stofa Safesurf pris AV test

AV-TEST-certificering for F-Secure SAFE

Stofa Safesurf pris Digital Citizen

Det mest innovative antivirusprodukt i 2017

Stofa Safesurf pris AV test F-Secure

Bedste beskyttelse i 2016 og 2018

Det får du med SafeSurf

Antivirus program
Når du henter en fil eller installerer en udvidelse på din browser, kan du risikere at inficere din computer med ondsindede programmer - også kaldet malware. Stofa SafeSurfs antivirus program kontrollerer og scanner din computer. Og hvis noget opfører sig på en usædvanlig måde, sørger SafeSurf for at blokere.

Firewall
Hackere kan – i værste fald - skaffe sig adgang til din computer via internettet og se dine personlige oplysninger eller bruge din computer til at sende virus ud på nettet. En firewall er dit første forsvarsværk mod hackere.

Forældrekontrol
Med forældrekontrol kan du spærre adgangen til bestemte sider på nettet, hvor du ikke ønsker at dine børn skal færdes. Du kan også spærre for voksenindhold, når dine børn søger på Google, Yahoo og Bing. Og synes du, at dine børn bruger for meget tid på computeren, kan du med forældrekontrol lukke for adgangen til nettet i bestemte tidsrum.

Browser- og bankbeskyttelse
Dine bankoplysninger er noget af det, hackere allerhelst vil have fingrene i. SafeSurf har en særlig funktion, der sikrer forbindelsen mellem dig og din net bank. Når du logger på din netbank med Bankbeskyttelse slået til, registrerer SafeSurf det og lukker alle forbindelser og programmer, som den ikke anser for sikre.

Ransomware beskyttelse
Forestil dig at miste alle de billeder, videoer, meddelelser og dokumenter, du har gemt på din computer for så at blive kontaktet af en hacker, der kræver en løsesum for at aflevere dine personlige filer tilbage. Det lyder ikke rart, vel? SafeSurf overvåger dine vigtige mapper og blokerer ransomware fra at kryptere dem.

Samtidig beskytter SafeSurf dig også mod phishing. Hvad er phishing, tænker du måske? Hør vores ”sikkerhedsekspert” forklare begrebet her – så alle kan forstå det.

Garanti
Nye virusser kan opstå meget hurtigt, og derfor kan vi ikke med garanti nå at finde og bremse dem alle. Vi opdaterer løbende vores SafeSurf-program, så det meget sjældent er tilfældet, at programmet ikke giver fuld beskyttelse.

Stofa SafeSurf

Bestil SafeSurf på Mine Sider
Har du bredbånd fra Stofa? Så kan du nemt bestille SafeSurf på Mine Sider.

Sådan bestiller du SafeSurf

Stofa SafeSurf koster 20 kr./md. og kan bestilles via Mine Sider. For at få SafeSurf skal du have bredbånd hos Stofa.

Når du har bestilt programmet, er det klar til at installere. Du kan hente programmet på Mine Sider under ’indstillinger’ og herefter ’SafeSurf’.

Bestil Stofa SafeSurf

Ring til mig

Vi står klar til at hjælpe dig med at blive tryg på nettet. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores Persondatapolitik.

Ring til mig

3 tips til din online sikkerhed

3 tips til din online sikkerhed

Her får du 3 gode råd, som kan hjælpe med at holde dig sikker på nettet. 

 1. Bliver du ved med at udskyde nye opdateringer til i morgen? Opdateringer er med til at sikre, at hackere og skadelige programmer ikke kan udnytte sikkerhedshuller. Vælg derfor automatisk opdatering, når det er muligt. Og husk også at opdatere de browsere, som du bruger til at gå på nettet.
   
 2. Et godt antivirus program går aldrig af mode. Det er nemlig med til at beskytte dig mod skadelige programmer.
   
 3. Du kommer langt med sund fornuft. Virker indholdet i en mail mistænksomt eller har en webannonce et tilbud, der lyder for godt til at være sandt, så er din mistanke sikkert korrekt. Sortér svindlere fra med din sunde fornuft og bed om hjælp, hvis du er i tvivl.

(Kilde: digitalsikkerhed.dk/10-tips)

Stofa SafeSurf er din helt egen dørmand på nettet. SafeSurf er antivirus program, firewall og forældrekontrol på én gang. Plus det løse.