Gå til hovedindhold

Hov! Noget gik galt.

Der er desværre sket en fejl, som gør, at vi ikke kan vise dig vores bredbåndsprodukter lige nu.
Men du kan ringe til kundeservice og få hjælp på: 78 75 24 09

 

Vi har brug for flere informationer

Vi vil rigtig gerne undersøge, hvilke Stofa-løsninger vi kan levere til dig. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak. 

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores Persondatapolitik.

Hvilken hastighed har du brug for?

Find hastigheden til dit behov

Er du i tvivl om, hvilken hastighed der er den rette for dig? Med bredbåndsguiden kan du nemt finde ud af, hvilken hastighed vi anbefaler til dig. Så er du sikker på, at din bredbåndshastighed matcher dit behov. 

Gå til bredbåndsguiden

Skal du flytte?

Hvis du skal flytte bolig, kan du nemt tage dit tv, bredbånd og telefoni med dig til din nye adresse.

Vi sørger for, at det hele er klar, når du flytter ind i din nye bolig. Du skal bare huske at bestille bredbånd og tv i god tid, da der kan være op til tre ugers leveringstid. Hvis der skal etableres fiber på din nye adresse, kan der gå op til seks uger. 

Hvis du er ny kunde, skal du være opmærksom på opsigelsesvarslet hos din nuværende udbyder.

Læs mere om flytning

Sådan flytter du dine produkter fra Stofa
Få fast ip-adresse

Få fast IP-adresse

Med bredbånd fra Stofa har du mulighed for at tilkøbe en fast ip-adresse. Det er smart, hvis du for eksempel har en server stående derhjemme, som andre skal kunne bruge eller spille på.

Enkelte virksomheder kan også kræve en fast-ip adresse, hvis du skal bruge deres interne systemer hjemmefra (VPN). Snak med it-afdelingen på din arbejdsplads inden du bestiller.

Hvis du har en fast ip-adresse, er du sikker på, at adressen altid er den samme, og du dermed har adgang til dine systemer. 

Vær tryg online med SafeSurf

Med SafeSurf kan du og din familie trygt færdes på nettet og blandt andet downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank uden at bekymre jer om virus og andre trusler fra internettet. 

Få sikkerhed med SafeSurf antivirus
Tag en hastighedstest

Får du den internethastighed, som du betaler for?

Du kan teste hastigheden på dit modem fra en computer eller bærbar computer og med et godkendt netværkskabel.

Husk, at den hastighed du måler, er på selve modemmet, og er en test af om modemmet fungerer korrekt. Du vil ikke kunne opnå samme hastighed via wifi, som når du måler med et kabel i modemmet.

Faktaark for Stofa Bredbånd
Betingelser

Gælder husstande på kabel-tv- og fibernettet i udvalgte områder. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Gratis oprettelse fra 100 Mbit og opefter ellers 299 kr. Evt. forsendelse af udstyr (99 kr.).
Pris ekskl. evt. tilslutning. BS/adm. gebyr 9,75 kr./regning. Hvis du fravælger digital post fra Stofa, betales i stedet brevpost-gebyr på 29 kr./kvartal. Opsigelse 1 md. Se stofa.dk/bredbaandsfakta. Min. pris 1. md. inkl. oprettelse og forsendelse: 398 kr. v/ 100 Mbit og 637 kr. v/30 Mbit.

 

 

Hvad er coax internet og tv?

Coax er internet og tv-signaler gennem kabel-tv-nettet til data- og tv-stikket. Coax er et delt medie, hvilket betyder, at du både kan få adgang til tv, telefoni og internet gennem samme kabel.

Coax-forbindelsen består af et modem hos os og skal på samme måde forbindes til et modem hos dig. En af fordelene ved coax-kabler er, at de er godt isoleret og derfor ikke udsender eller er særligt modtagelige over for støj. Støj kan nemlig reducere kablets ydeevne. Derfor kan du med coax få en stabil forbindelse og høj hastighed på dit internet.

Samme muligheder med både fiber- og kabel-tv-net

For os handler det om at sikre dig de bedste, hurtigste og mest stabile digitale oplevelser - uanset om du har adgang til fibernet eller kabel-tv-net (Coax).

Vi udnytter og opgraderer altid det eksisterende kabel-tv-net, når vi kan, i stedet for at grave fiber ned samme sted. Ofte er der plads nok i kabel-tv-nettet til at tilbyde de efterspurgte produkter og tjenester.

Det betyder, at vi er fuld gang med både at udrulle fibernet og at opgradere kabel-tv-nettet til Giganet (Doscis 3.1) flere stedet i landet. 

Hvad er internet via kabel-tv?

Internet via kabel-tv-nettet (coax) betyder, at du får internet gennem tv/datastikket – du behøver ikke have en tv-pakke. Du kan få adgang til tv, telefoni og internet gennem samme kabel.

Hos Stofa kan du få internet gennem kabel-tv-nettet, hvis du bor på en adresse, hvor vi forsyner.

Kabel-tv-nettet kan levere hastigheder op til 1000 Mbit i de anlæg, der er opgraderet til Docsis 3.1. Kabel-tv-nettet er hermed fremtidssikret.

Hvad er fibernet?

Fibernet er en måde at blive koblet på internettet. Fibernet betyder fiberoptisk netværk, der er et netværk af lyslederkabler under jorden. Kablerne sender data i form af lyssignaler.

Du får desuden den samme up- og downloadhastighed med en fiberforbindelse.

Hos Stofa kan du få internet via fiber, hvis du bor på en adresse, hvor vi forsyner med fiber. Med fiber fra Stofa får du også en fremtidssikret forbindelse.

Der er mange fordele ved kabelnettet

Kabelnettet er et billigt, bæredygtigt og fremtidssikret system, der bruger det eksisterende net under byens gader. Med kabelnet fra Stofa er I garanteret en stærk og stabil forbindelse, der er økonomisk rentabel og har plads til det hele.

Fordelene ved kabelnettet

  • Kabelnettet bygger på en fremtidssikret teknologi, der hele tiden udvikles og udvides – fx med Giganet-projektet        
  • Coax-kabler er godt isoleret. Derfor er de hverken særlig modtagelige overfor støj eller udsender støj, der ellers ofte reducerer kablernes ydeevne
  • Med Coax-kabler har I mulighed for at opgradere til Giganet, hvor vi kan levere bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit, et mere stabilt tv-signal og flere kanaler i 4K (Ultra HD)

Få fuld fart med fibernet

Stofa er allerede i gang med at udrulle fibernettet flere steder i Danmark, så alle kan få adgang til lynhurtigt og fremtidssikret internet.

Fibernettet er et fremtidssikret, stabilt net, hvor hele familien kan være online på samme tid uden udfald eller nedgang i hastigheden. Der er rigelig plads til både streamingtjenester, online spil, Skype og fildeling. Og det giver jeres medlemmer mulighed for at få tv-kanaler i endnu skarpere kvalitet og flere af de nyeste 4K-kanaler i Ultra HD.

Fordelene ved fibernet

  • Internet med overlegne hastigheder og imponerende kapacitet uanset antallet af brugere
  • Praktisk talt ubegrænset båndbredde
  • Symmetriske hastigheder – upload og download (hent og send) med samme hastighed
  • Fremtidssikret teknologi der kan følge med det stigende internetforbrug
  • Høj hastighed og stabilitet hele døgnet – jeres medlemmer får præcist den hastighed, de betaler for
 

Hvad er Mbit/s, download og upload?

Mbit/s er en forkortelse for megabit pr. sekund og er en måleenhed, vi bruger, når vi taler om hastigheden ved transport af data. Desuden består internet hastigheder af en down- og upload. Jo mere Mbit/s du har, desto hurtigere kan du for eksempel downloade filer, og jo mere båndbredde er der at deles om, når I er flere i husstanden på samtidig, og I bliver ikke så nemt påvirket af hinandens aktiviteter online.

Omvendt jo mere Mbit du har til upload, desto hurtigere kan du sende til nettet eksempelvis når du uploader billeder til sociale medier, eller hvis du har en cloud-løsning til dine dokumenter (for eksempel iCloud eller Dropbox).

Man siger i dag, at en hastighed på 100 Mbit er nok for de fleste internetbrugere. Dog bliver indholdet på nettet hele tiden bedre, og mængden af film og serier i 4K-kvalitet bliver kun større. Derfor bliver de høje hastigheder vigtigere i fremtiden.

Lynhurtig upload og download