Gå til hovedindhold

3 serier I kan se sammen

Få tre sikre bud på serier I kan se sammen på sofaen. 

I kender det sikkert godt. Søndagen er sat af til serier, og du og din partner har begge to glædet jer hele ugen til at binge igennem. 

Og der stopper enigheden så også.

”Nå, hvad for en genre er du til? Hvad, gyser? Nå. Nej, nej, det er fint nok. Måske bare ikke lige det jeg havde tænkt. Hvad jeg så havde tænkt? Hmm… Det ved jeg faktisk ikke helt. Men nok bare ikke lige en gyserserie. Noget mere… hyggeligt? Hvis du forstår? Nej? Jamen så foreslå noget selv! Ikke gyser, sagde jeg jo! Noget andet!”. 

Selv når du er alene kan det være urimeligt svært at vælge en serie. Udbuddet er kæmpestort, du er ikke helt sikker på hvilken genre, du i virkeligheden har lyst til, du er lidt træt og orker faktisk heller ikke helt at starte på noget nyt, osv., osv. Du ender måske endda med at gense venner, for du kan ikke overskue andet. 

Det bliver absolut ikke nemmere af at være to om valget. 

Derfor giver vi jer tre stensikre bud på serier, som I kan se sammen som par! 

The Undoing: HBO Max

Findes der en bedre parserie end The Undoing? Hvor hovedpersonen Grace, en parterapeut med tjek på karrieren og styr på ægteskabet, en dag opdager, at ingenting er som hun troede. Hendes mand, børnelægen Jonathan, forsvinder pludseligt, da liget af en ung kvinde dukker op, og mistanken hænger som en tung, mørk sky over den ellers succesfulde, lille familie. Lyder det ikke romantisk? 

The Undoing har i den grad været talk-of-town siden den havde premiere på HBO Nordic. Serien slog seerrekord hos streaming-tjenesten, og har fået store roser og gode anmeldelser med på vejen. Danske Susanne Bier har instrueret serien, der har revitaliseret den britiske førsteelsker Hugh Grants karriere, og skudt Nicole Kidman tilbage blandt Hollywoods helt store stjerner, hvor hun hører til. 

The Undoing er serien I kan binge sammen, men psst! Husk nu lige at holde øje med din kæreste ud af øjenkrogen. Tænk nu hvis… 
 

The undoing

©2021 HBO Nordic AB. All Rights Reserved. HBO Max™ is used under license..

ALFA: TV 2 PLAY 

Alfa er vores bud på en seriøs og ambitiøs dansk serie, der holder et enormt højt niveau, der kan matche udenlandske serier med et noget større budget. 

Alfa er skabt og instrueret af brødrene Avaz, men det er faktisk et andet brødrepar, der løber med opmærksomheden og som er seriens stærkeste kort. Sebastian og Andreas Jessen, der også er søskende i det civile liv, spiller nemlig brødrene Adam og Jacob, der har mistet deres far, en storkriminel rocker. Jacob har valgt den lovlydige vej og er blevet betjent, mens Adam er i færd med at opbygge en karriere som børsmægler. Men noget trækker i Adam, og han bliver lokket af sit eget og farens tidligere liv. 

Alfa er en af de bedste danske serier længe, og den har lag nok til at underholde jer begge to! 
 

Artikelfoto ALFA

Foto: ALFA/TV2 PLAY

The Head: Viaplay

The Head er en spritny serie fra Viaplay. Den internationale gyserserie, foregår på Sydpolen, hvor officeren Johan Berg (spillet af danske Alexandre Willaume) vender tilbage til den forskerstation, hvor hans kone Annika (Laura Bach) har tilbragt vinterhalvåret, for at forske i klimaforandringer. Men noget er gået helt, helt galt. 

Da Johan, efter seks måneder, vender tilbage til forskningsstationen finder han ligene af de øvrige forskere og Annika er forsvundet. Kun én er overlevet, og kan hjælpe Johan med at finde sin kone. Der foregår noget mystisk, en morder er på fri fod og Johan sætter alt ind på at få sin kone tilbage. 

The Head er en nervepirrende gyser-thriller, som I, skrigende, kan gemme jer under tæpperne til! 

Du kan læse mere om Stofas udvalg af streamingtjenester her.

 

Artikel foto The Head

Copyright til The Head: © 2021 Nordic Entertainment Group.