Gå til hovedindhold
Gode råd til en god streamingaften

Video: 5 hurtige tips til at gøre din streamingaften meget bedre!

Der var engang hvor en rigtig filmaften krævede nøje planlægning. Måske husker du at udvælge den helt rigtige film i lejebutikken rundt om hjørnet eller at udpege lørdagsfilmen i tv-programmet? Tiderne har skiftet, og det har aldrig været lettere at streame film og tv på ingen tid. Men bare fordi det er nemt, skal du ikke lade dig selv gå på kompromis med den store oplevelse - Elektronistas streaming-entusiast giver dig fem hurtige tips til, hvordan du let gør din streamingaften meget bedre!

 Af Elektronista

1. Se film og serier på en stor skærm!

Film og serier opleves allerbedst på en stor skærm, så drop den hurtige løsning med at streame på telefonen, og brug i stedet en stor skærm eller projektor. Husk at mørklægge rummet ordentligt, inden du trykker tænd.

Stream på den store skærm

2. Gør dit dumme fjernsyn smart med Chromecast

En Chromecast kan gøre underværker for selv det smarteste tv – se bare med i videoen, hvor Elektronistas Anton Gade sender film og serier op på storskærmen gennem sine yndlingsapps.

 

3. Find den rigtige film på Playpilot

Vi kender det allesammen: Nogle gange får vi pludselig lyst til at gense en gammel klassiker eller binge-watche en nostalgisk serie, der kørte for årevis siden – men hvor finder vi den? Playpilot er en app og hjemmeside, der hjælper dig med at navigere i de mange streamingtjenester, så du hurtigt får overblik over, hvor yndlingsserien befinder sig.

 

4. Glem ikke de oversete streamingtjenester!

De fleste har abonnement på en eller to forskellige streamingtjenester, men der findes faktisk flere muligheder derude end først antaget. Stofas TV-app er en af disse oversete muligheder. Adgangen følger automatisk med hvis du har tv fra Stofa og giver dig mulighed for at se live-tv, gå på opdagelser i film og serier fra arkiverne eller sågar leje en ny titel i butikken. Appen virker også til Chromecast og Apple TV.

Hent appen til iOS eller Android.

Stream indhold på Stofa WebTv

5. Få maden bragt før filmen starter

Til en streamingaften udover det sædvanlige følger selvfølgelig også lidt selvforkælelse. Elektronista appbefaler Wolt, der leverer lækker mad fra hundredevis af restauranter direkte til dit dørtrin. Vælg imellem alt fra snaskede burgere til sunde salater og tryk et par gange i appen - så er der mad på vej til en helt særlig streamingaften!