Gå til hovedindhold

3 serier du kan se med din teenager

Få tre sikre bud på serier, du kan se sammen med din teenager. 

Bare tanken om at finde en serie både du og din teenager vil synes om, kan være virkelig uoverskuelig. Derfor har vi gjort det super nemt for dig med denne guide til tre sjove serier, som giver jer endnu mere kvalitet til kvalitetstiden.

Det kan godt være svært at finde rundt i den store jungle af serier, især når man er på jagt efter noget, som både interesserer både forældre og teenagere i hjemmet. 

Men fortvivl ej! Vi hos Vi Elsker Serier har nemlig gjort arbejdet for dig, så du kan bare læne dig tilbage og fokusere på kvalitetstiden med din teenager, i stedet for at spilde flere timer på en længere rejse gennem havet af serier, i en desperat søgen på at finde noget, der kan holde alles interesse.

Her får du en lille guide til tre forskellige serier, som vil være oplagt underholdning til en aften med familiehygge og krampelatter. 

 

Bob´s Burgers: Viaplay 

Bob’s Burgers er en animationsserie om familien Belcher, en excentrisk familie bestående af Bob og Linda og deres børn Tina, Gene og Louise. Vi følger dagligdagen hos familien i deres burgerrestaurant, og det går aldrig kedeligt for sig. 

Det er svært ikke at holde af denne sære men charmerende familie. Forbered jer på at grine højlydt af de absurde situationer familien roder sig ud i, og de unikke måder de hver håndterer livet på. Med skarp, original, og velskrevet komik er det ikke overraskende at serien ligger inde med en score på 8.1 på IMDB. 

Bob’s Burgers er underholdning på højt niveau, og giver seeren en hjertevarmende påskønnelse af familielivet. Du kan finde ti sæsoner af Bob’s Burgers på Viaplay, så der er mange timers sjov forud. 

 

Bobs burger

2015 Fox and its related entities. All rights reserved.

The Wire: HBO Max

Denne legendariske krimi/drama-serie følger kriminalbetjenten James McNulty, hvis nye opgave er at få fingrene i Baltimores narkobaron, Avon Barksdale. I løbet af de fem sæsoner af The Wire, følger serien forskellige Baltimore institutioner og deres forhold til politi og retssystemet. De fascinerende og gribende skildringer er set fra politi, bandemedlemmer, og almindelige borgeres perspektiv. 

The Wire er efterhånden almen kendt som serien over serier. Den er hyldet som et mesterværk for dens nuancerede portrættering af det amerikanske samfund, og dets konstruktioner, institutioner, og borgere. Med sin respektindgydende IMDB-score på 9.3, er denne serie fra 2002 solidt plantet på toppen af listen over serier som skal opleves.
Du kan nok høre at det er svært at gå forkert i byen med The Wire, så skal den stå på spænding og krimi, er denne serie det oplagte valg. Alle fem sæsoner af dette krimidrama af topkvalitet kan findes på HBO Max.
 

 

The Wire

©2021 HBO Nordic AB. All Rights Reserved. HBO Max™ is used under license.

Schitt’s Creek: C More

Den rige videobutiks-magnat Johnny Rose og hans familie mister deres formue, og er tvunget til at flytte fra deres luksuriøse tilværelse til en lille landsby Johnny købte som en joke i 1991. Vi ser den tidligere jetsetter-familie forsøge at navigere deres nye liv under fattige kår, og de komiske situationer der udspringer fra familiens overfladiskhed i sammenstødet med landsbybeboerne. 

Denne populære komedieserie skildrer ikke bare en familie, den er nemlig også skabt af en familie. Far og søn, Dan og Eugene Levy (American Pie & Happiest Season), har sammen skabt, skrevet, og produceret serien, og er oven i købet to af hovedrollerne. I 2020 slog serien rekord med hele ni Emmy-statuetter, og den kan også prale af en score på hele 8.5 på IMDB.

Man skal lige give Schitt’s Creek nogle afsnit før det bliver rigtig godt, men så er der altså også stor sandsynlighed for at I falder pladask for både serien, dens karakterer, og deres personlige udvikling gennem sæsonerne. I kan finde alle seks sæsoner af denne vaskeægte familieserie på C More.
 

Du kan læse mere om Stofas udvalg af streamingtjenester her.

Grin med Shits creek på C More

Foto: Schitt's Creek/ C More