Gå til hovedindhold
Peaky Blinders
27/11-2019 Streaming

Vores 5 favoritter hos Stofa

Stofa gemmer på mange perler, og vi har udvalgt vores fem favoritter, som du kan se gennem dit Stofa tv-abonnement. Vi har en bred smag hos Vi Elsker Serier, og derfor er der også noget for alle på vores favoritliste. Vi har her samlet det bedste af nyt og gammelt, hipt og klassisk, og så kan du bare slå dig løs, hvis du har nogle timer, du gerne vil bruge foran skærmen her i efterårsvejret, eller som vi siger ”serievejret”.

Peaky Blinders

Peaky Blinders foregår i England, nærmere betegnet Birmingham, og finder sted lige på den anden side af 1. Verdenskrig. Serien handler om banden Peaky Blinders, som styres af Shelby-familien, der bl.a. driver ulovlig spillevirksomhed og kæmper med konkurrerende bander om magt og dominans i underverdenen. Hovedpersonen spilles af Cilian Murphy, som virker nærmest født til denne rolle som Tommy Shelby, familiens overhoved. Serien er ikke decideret historisk, men maler heller ikke fortiden i et lyserødt lys – du får alt det beskidte, grimme og smukke fra England i starten af 1920’erne, og det er ret skønt.

Du kan se samtlige 30 episoder af Peaky Blinders fordelt på 5 sæsoner med C More.

Peaky Blinders med C More

(Foto: Peaky Blinders, C More)

Halløj på Badehotellet

Halløj på Badehotellet er en komedieklassiker fra 1970’erne, skabt af John Cleese, med ham selv i hovedrollen som Basil Fawlty og hans kone Connie Booth i rollen som Basils hustru, Sybil. Cleese, som vi kender fra komediegruppen Monty Python, fandt inspirationen til sin hovedrolle, da han var på tour med Monty Python og boede på et hotel, hvor ejeren, Hr. Sinclair, opførte sig, som om gæsterne kom i vejen for hans hoteldrift. Det resulterede i den hyle-morsomme Basil Fawlty og hans forsøg på at bevare fornuften i en stressende hverdag som hotelejer.

Du kan se samtlige 12 episoder af Halløj på Badehotellet fordelt på 2 sæsoner med C More.
 

True Detective

Med True Detective tager du på en rejse til nogle af de helt mørke sider af USA. Serien er en krimi, som foregår i nutiden, og i hver sæson møder du et nyt par kriminalbetjente, der ikke altid kommer lige godt ud af det, men som har det til fælles, at det er vigtigst at få løst sagen. I første sæson spiller Woody Harrelson og Matthew McConaughey over for hinanden, og vi blev mildest talt blæst bagover af denne sæson. Skuespillet er fænomenalt, og sagen er spændende og tåkrummende skrækkelig. 

Du kan se samtlige 24 episoder af True Detective fordelt på 3 sæsoner med HBO Nordic.
 

Game of Thrones

Game of Thrones har du sikkert hørt om, og det er adventure til den helt store guldmedalje, kan vi godt love dig for. Serien følger en række karakterer, som fx vores egen Nikolaj Coster-Waldau, der bor rundt omkring i en verden, der bl.a. består af Westeros, en ø, som på et kort ligner England lidt. Denne verden indeholder en masse forskellige kongeriger, der har bekriget hinanden gennem flere tusinde år, og som ved seriens start nyder åndehullet af nogle års skrøbelig fred. Mod nord, bag den mægtige ismur, lurer den sande fjende dog, og gennem sæsonerne skal alle karaktererne tage stilling til, om de vil kæmpe for livet eller magten. Serien er meget flot produceret og uforudsigelig i sin handling, men man skal ikke være bleg for at se nøgenhed, hvis man skal se med her.

Du kan se samtlige 73 episoder af Game of Thrones fordelt på 8 sæsoner med HBO Nordic.

Game of Thrones med HBO Nordic

(Foto: Game of Thrones, HBO Nordic)

Greys hvide verden

Greys hvide verden er efterhånden et kendt ansigt inden for den klassiske kategori Lægedramaer. Her følger man Meredith Grey, spillet af Ellen Pompeo, og de intriger og dramaer, der udspiller sig på hendes arbejdsplads på Seattle Grace Hospital, mellem hende og hendes kollegaer. Især hendes møde med kollegaen Derek Shepherd, der bliver kendt under kælenavnet McDreamy, har en central plads i serien, der udspiller sig over 15 sæsoner, med flere på vej. Få en smagsprøve af serien hos Stofa.

Med Stofa WebTv er der på udvalgte tv-kanaler et 7-dags arkiv, og du kan derfor se nogle afsnit af Greys hvide verden her.

Relaterede artikler

 • Se Billions på HBO Streaming
  Vild med mænd i jakkesæt? Her er 5 serier og film, du vil elske
  Der findes efterhånden mange serier og film, der handler om mænd i jakkesæt med vigtige,…
 • Få dig et godt grin med de sjoveste komedier Streaming
  Her er der garanti for et godt grin – se de bedste komedier
  Du kender det måske. Du trænger til at lægge dig på sofaen og slå hovedet fra med en god…
 • De bedste film og serier til børn i alle aldre med Streaming
  De bedste film og serier til børn i alle aldre
  Hånden på hjertet: God børneunderholdning er fantastisk! Både for små og for store. For…