Gå til hovedindhold
Aao

Stofa er hovedsponsor til "Aarhus åbner op" 

 - og du er inviteret!  

Gratis billetter til fodboldfest, fodboldtricks og film

I Stofa kan vi slet ikke vente, til vi kan komme ud og nyde de lyse timer sammen med jer. Derfor er vi hovedsponsor på 'Aarhus Åbner Op': En hel måned med comedy, koncerter, EM-fodbold, gastronomi og børneshows. Det hele er på Corona-venlig vis,og det betyder også, at der er et begrænset antal billetter til de forskellige arrangementer. 

Stofa sørger for god underholdning til børnene, og vi har planlagt 4 sjove arrangementer i Musikhusparken i uge 27. Kom med ind og se Raya og den sidste drage eller lær nye skills med drengene fra fodboldtricks.dk. Der er kun 650 billetter til hvert børnearrangement, så du skal være hurtig. Læs mere om arrangementerne, og hvordan du får dine gratis billetter, her på siden. 

'Aarhus åbner op' viser alle EM-kampene på storskærm, og vi har reserveret 1.000 siddepladser til kampene, der vises fra 12. juni til 11. juli i Musikhusparken. 

Er du interesseret i gratis billetter, så læs videre. 

Stofa elsker Aarhus
Norlys_butik

Win/win: Sådan får du billetterne

Du skal bare møde op i vores nye og flotte Norlys-butik på Sankt Clemens Torv 15 ved åen i Aarhus. Så laver vi et abonnementstjek for dig - har du den rette internetforbindelse til dit behov? De rette tv-kanaler og streamingtjenester? Det kan jo være, du går og betaler for meget for dine produkter eller misser chancen for din favoritunderholdning. 

Uanset om du er Stofa-kunde eller ej, så kom ned i butikken og få hjælp til at vælge den helt rigtige underholdning for dig – til den bedste pris. Det er helt uforpligtende. Og samtidig får du dine billetter til endnu mere underholdning under åben himmel. Det er da win/win.   

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 10-18, fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-16 på Sankt Clemens Torv 15 ved Åen i Aarhus. 
Billetterne uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Kom til fodboldshow med fodboldtricks.dk

Sommertid er også familietid. Og vi er overbeviste om, at samtlige familier på denne klode efterhånden trænger til at komme ud og opleve noget sammen. 

Så tag dine børn i hånden og kom ned på Musikhusparken, hvor vi garanterer fuld fart på underholdning og masser af fodboldstemning, når drengene fra fodboldtricks.dk viser os hvad de kan. 
Vi starter med en opvisning og herefter er muligt for publikum at lære tricks. Til slut kan du afprøve dine nye skills i en 1 mod 1 på scenen - hvis du tør!  

6. juli 2021 kl. 14-15.15 

7. juli 2021 kl. 14-15.15 

Det praktiske: Dørene åbnes kl. 13. Husk gyldigt coronapas for de voksne. Der er 650 billetter til hver hvert show, og det er først til mølle. Du kan hente din gratis billet i Norlys butikken Sankt Clemens Torv 15 ved Åen i Aarhus. 

AAO
Raya

Stofa børnebiograf viser Raya og den sidste drage 

Kom med når vi viser den aktuelle Disney film Raya og den sidste drage i Musikhusparken. Vi garanterer spænding og gode grin, når Raya rejser til fantasy-verdenen Kumundra, hvor mennesker og drager for længe siden levede samme i harmoni. 

Filmen vises: 

8. juli 2021 kl. 13-15.15

9. juli 2021 kl. 13-15.15

Det praktiske: Dørene åbnes kl. 12. Der er 650  billetter til hver hver visning, og det er først til mølle. Husk gyldigt coronapas for de voksne. Du kan hente din gratis billet i Norlys butikken Sankt Clemens Torv 15 ved Åen i Aarhus.