Gå til hovedindhold
Stofa Tv-boks og HBO

Bestil Stofa Tv-boksen og få HBO Nordic

Få en Stofa Tv-boks for kun 30 kr./md. og få HBO Nordic med for kun 0 kr. i 6 mdr. (herefter 89 kr. md. for HBO Nordic - dvs. 10 kr. billigere end normalprisen).

I den nye tv-boks har du direkte adgang til de mange film og serier i HBO Nordic.

Find hastigheden til dit behov

Er du i tvivl om, hvilken hastighed der er den rette for dig? Med bredbåndsguiden kan du nemt finde ud af, hvilken hastighed vi anbefaler til dig. Så er du sikker på, at din bredbåndshastighed matcher dit behov. 

Gå til bredbåndsguiden

Test hvilken hastighed du har brug for

Stofa WifiScanneren

Det kan være svært at finde ud af, hvorfor du har problemer med dit wifi. Der er nemlig mange ting, der kan påvirke dit wifi-signal. For eksempel placeringen af router/modem, dine naboers wifi og andet elektronisk udstyr i dit hjem. 

Med Stofa WifiScanneren kan du scanne dit hjem og finde ud af, hvor du har godt og dårligt wifi. WifiScanneren analyserer ganske enkelt dit netværk og hjælper dig til bedre wifi.

WifiScanneren

Er der connection timeout igen?

What, så skete det igen. Filmen stopper midt i det hele, spillet lagger eller der er connection timeout - det er aldrig sjovt, når nettet er helt vildt dårligt. Prøv Wifiscanneren og lad os hjælpe dig til en stabil forbindelse, så du ikke behøver ødelægge dit keyboard i vrede!