Gå til hovedindhold

Hvilken hastighed passer til dig?

Med vores bredbåndsguide kan du nemt finde ud af, hvilken hastighed vi anbefaler til dig. Så er du sikker på, at din bredbåndshastighed matcher dit behov!

Gå til bredbåndsguiden

Test hvilken hastighed du har brug for
Tv fra Stofa

Tv fra Stofa

Vælg selv dine kanaler oven på den lille tv-pakke eller køb en tv-pakke til fast pris. Med Stofas tv-pakker følger også streamingarkiver, så du har adgang til masser af film, serier og programmer, lige når det passer dig. 

Du får også WebTv med - det betyder, at du kan se dit indhold, hvor og hvornår du vil!

SU-venligt bredbånd

Er du studerende? Vi har et SUper tilbud til dig, så du kan komme godt i gang med studielivet. Lige nu sparer du 600 kr. på Stofa Bredbånd. 

Du får 50 kr. rabat pr. måned i 12 mdr. Bestil for eksempel 30 Mbit bredbånd til kun 179 kr./md. de næste 12 mdr. (herefter 229 kr./md.)

Studietilbud
Tag underholdningen med på ferie Vidste du, at du kan tage din tv-pakke og alt ekstra indhold med på ferie? Med WebTv i feriekufferten har du pakket underholdning til hele familien.
 

Kan Mandø vinde over Manhattan?

Hvem har det hurtigste internet? En af verdens største metropoler, Manhattan, eller den lille ø i Vadehavet, Mandø?

Det satte vi os for at finde ud af. Derfor har vi lavet et eksperiment, hvor vi presser internetforbindelserne til det yderste med blandt andet gamere, sportsfans og kattevideo-elskere. Se med og find ud af, hvilken by der først bukker under...