Gå til hovedindhold

Find hastigheden til dit behov

Er du i tvivl om, hvilken hastighed der er den rette for dig? Med bredbåndsguiden kan du nemt finde ud af, hvilken hastighed vi anbefaler til dig. Så er du sikker på, at din bredbåndshastighed matcher dit behov. 

Gå til bredbåndsguiden

Test hvilken hastighed du har brug for
Tv fra Stofa

Tv fra Stofa

Vælg selv dine kanaler oven på den lille tv-pakke eller køb en fast tv-pakke til en fast pris. Med tv fra Stofa får du meget mere end tv-kanaler. Tv-pakkerne indeholder nemlig også streamingarkiver, så du kan se masser af film, serier og programmer, når du har lyst.

WebTv følger automatisk med, når du har tv fra Stofa. Så kan du se dit indhold, hvor du vil og hvornår du vil. Du får også adgang til at leje mere end 5.000 film – så er du sikret masser af underholdning for hele familien.

Tag underholdningen med på ferie Vidste du, at du kan tage din tv-pakke og alt ekstra indhold med på ferie? Med WebTv i feriekufferten har du pakket underholdning til hele familien.
 

Kan Mandø vinde over Manhattan?

Hvem har det hurtigste internet? En af verdens største metropoler, Manhattan, eller den lille ø i Vadehavet, Mandø?

Det satte vi os for at finde ud af. Derfor har vi lavet et eksperiment, hvor vi presser internetforbindelserne til det yderste med blandt andet gamere, sportsfans og kattevideo-elskere. Se med og find ud af, hvilken by der først bukker under.