Gå til hovedindhold
Stofa er en del af Norlys
Nye priser i 2020 Læs mere om din prisvarsling

Nye priser og endnu mere underholdning i 2020

Den 1. januar 2020 stiger prisen på vores tv-pakker og udvalgte internethastigheder. Det skyldes prisstigninger hos tv-stationerne, øget betaling for ophavsrettigheder og opgraderinger af nettet.

Her på siden kan du se, hvad de nye priser betyder for dig, du kan læse mere om de forskellige ændringer og se det nye indhold i Mellem og Stor tv-pakke.

Nye priser

Alle ændringer fra den 1. januar 2020

Har du Lille tv-pakke?

Så får du ny pris. Prisen på Lille tv-pakke stiger, og du kan se prisstigningen på din prisvarsling, som du har modtaget fra os. Husk, at du skal lave en kanalsøgning. Du kan finde hjælp her.

Har du Mellem tv-pakke?

Så får du ny pris og ny underholdning. Prisen på Mellem tv-pakke stiger, og du kan se prisstigningen på din prisvarsling, som du har modtaget fra os. Samtidig får du den nye tv-kanal Xee.


Xee er fyldt med populært indhold som fx Premier League-kampe, lørdagskampene fra Bundesligaen, prisbelønnede programmer og danmarkspremieren på de nyeste sæsoner af fx ”Suits”, ”The Walking Dead” og ”Family Guy”. Du kan både starte forfra, pause, spole og optage programmerne fra Xee enten med tv-boks eller Stofa WebTv.


Husk, at du skal lave en kanalsøgning. Du kan finde hjælp her.

Har du Stor tv-pakke?

Så får du ny pris og ny underholdning. Prisen på Stor tv-pakke stiger, og du kan se prisstigningen på din prisvarsling, som du har modtaget fra os. Samtidig får du den nye tv-kanal Xee. 


Xee er fyldt med populært indhold som fx Premier League-kampe, lørdagskampene fra Bundesligaen, prisbelønnede programmer og danmarkspremieren på de nyeste sæsoner af fx ”Suits”, ”The Walking Dead” og ”Family Guy”. Du kan både starte forfra, pause, spole og optage programmerne fra Xee enten med tv-boks eller Stofa WebTv.


Husk, at du skal lave en kanalsøgning. Du kan finde hjælp her.

Vil du vide, hvorfor DR lukker flere af deres tv-kanaler?

DR lukker DR3, DR Ultra og DR K som faste tv-kanaler den 2. januar 2020.

 

Lukningen skyldes, at flere og flere danskere foretrækker at streame deres underholdning. Derfor lukker de tre tv-kanaler som faste tv-kanaler og bliver i stedet digitaliseret. De udgår derfor af din tv-pakke, men du vil stadig kunne streame programmerne fra DR3 og DR Ultra med Stofa Tv-boksen eller Stofa WebTv. Indholdet fra DR K vil du også fremover kunne se på DR2 kanalen.

 

Vi tilpasser nabolandskanalerne – vil du vide hvorfor?

Fremtiden er digital, og det kræver hurtigere og stærkere internet og ekstra kapacitet i nettet. Samtidig kan vi se, at nogle nabolandskanaler er meget mere populære end andre. 


Derfor tilpasser vi nu udbuddet af nabolandskanaler, så der bliver mere plads i nettet, og så du kan se alle de mest populære kanaler.

Dit internet får ny pris 

Vi opgraderer og investerer massivt i nettet for at sikre dig den bedste oplevelse, når du er online. Derfor stiger prisen på dit internet en smule hvert år. Du kan se din nye pris på din prisvarsling, som du har modtaget fra os.

Har du sommerhusrabat? Se her, hvad du så skal gøre

Din sommerhusrabat på op til 109 kroner stopper. I stedet kan du nu sætte dit abonnement i sommerhuset på pause i 6 måneder for 299 kroner, så du ikke skal betale, når sæsonen slutter. Sæt dit abonnement på pause ved at ringe ind til os på 88 30 30 30.

Vil du vide, hvorfor FM-signalet slukker – og hvordan du nu kan høre radio? 

Du kan læse mere om FM-slukket her.

E-mails i stedet for post

Vil du undgå fysisk post og have e-mails i stedet for?

Med digital post fra Stofa får du alle dine breve fra os direkte i indbakken. Det er bl.a. ordrebekræftelser, regninger, betalingspåmindelser, meddelelser og varslinger om vilkår, produkter samt priser. Sådan tilmelder du dig digital post fra Stofa.

Bemærk, at driftsinfo ikke er en del af digital post fra Stofa. Derfor skal du tilmelde dig driftsinfo på Mine Sider for at få besked, hvis der sker signal-forstyrrelser eller pludselige nedbrud i dit område.

Vi sidder klar til at hjælpe
Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have hjælp, kan du fange os i chatten nede i højre hjørne eller på 88 30 30 30 – vi sidder klar alle hverdage fra 8-17.